Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

26χρονη Ματίνα: "Το αγόρι μου θέλει να κάνουμε σ@ξ σε..."

Αληθινή ιστορία!

16 Ιουλίου 2020 15:19
26χρονη Ματίνα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονη Ματίνα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 26χρονη Ματίνα έχει ένα πρόβλημα και ζητάει την βοήθεια των κοριτσιών του «The booth» για να το λύσει. Είναι με το αγόρι της 9 μήνες μαζί και από την αρχή της σχέσης τους της ζητάει ο σύντροφός της να κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

27χρονη Μαρία: "Ο φίλος μου, μου είπε πως θα μάθω από το Instagram που θα πάει διακοπές"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρία έκανε πρόσφατα σχέση με τον φίλο της, που στην αρχή φαινόταν ξεκάθαρος και ώριμος. Όταν ήρθε η συζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές και τον ρώτησε που θα πάνε, εκείνος της απάντησε πως θα μαθαίνει από το Instagram πού θα είναι.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Βασίλης 42 ετών: "Η γυναίκα μου επηρεάζεται από την φίλη της και κάνει σπατάλες"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 42χρονου Βασίλη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η γυναίκα του Βασίλη εδώ και έναν χρόνο κάνει παρέα με μια κοπέλα που ξοδεύει αλόγιστα. Επηρεασμένη από την φίλη της κάνει και εκείνη σπατάλες χωρίς να υπολογίζει την περιορισμένη οικονομική τους κατάσταση.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share