Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

27χρονη Μαρία: "Ο φίλος μου, μου είπε πως θα μάθω από το Instagram που θα πάει διακοπές"

Αληθινή ιστορία!

16 Ιουλίου 2020 00:02
27χρονη Μαρία:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρία έκανε πρόσφατα σχέση με τον φίλο της, που στην αρχή φαινόταν ξεκάθαρος και ώριμος. Όταν ήρθε η συζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές και τον ρώτησε που θα πάνε, εκείνος της απάντησε πως θα μαθαίνει από το Instagram πού θα είναι.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Βασίλης 42 ετών: "Η γυναίκα μου επηρεάζεται από την φίλη της και κάνει σπατάλες"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 42χρονου Βασίλη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η γυναίκα του Βασίλη εδώ και έναν χρόνο κάνει παρέα με μια κοπέλα που ξοδεύει αλόγιστα. Επηρεασμένη από την φίλη της κάνει και εκείνη σπατάλες χωρίς να υπολογίζει την περιορισμένη οικονομική τους κατάσταση.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

24χρονη Κυριακή: "Άλλαξα τα μαλλιά μου και ο φίλος μου έγινε «Τούρκος»"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Κυριακής, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Κυριακή τσακώθηκε με τον φίλο της και για να ξεσκάσει πήγε και άλλαξε τα μαλλιά της. Το νέο της look όμως δεν του άρεσε καθόλου και της είπε πως έτσι δεν την κυκλοφορεί…

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

54χρονη Μυρσίνη: "Ο γιος μου θέλει να ξαναφτιάξω την ζωή μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 54χρονης Μυρσίνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 54χρονη Μυρσίνη ήταν άτυχη στους γάμους της και εδώ και χρόνια είναι μόνη της. Τα παιδιά της μεγάλωσαν και έφτιαξαν την ζωή τους. Ο γιος της που δεν θέλει να την βλέπει έτσι, την πιέζει να βρει κάποιον ώστε να ξαναφτιάξει την ζωή της.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share