Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

29χρονη Αλεξάνδρα: "Είμαι ερωτευμένη αλλά ο φίλος μου έχει ένα…«μικρό» πρόβλημα"

Αληθινή ιστορία!

15 Ιουλίου 2020 15:36
29χρονη Αλεξάνδρα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Αλεξάνδρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 29χρονη Αλεξάνδρα είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφο της αλλά λόγω του «μικρού» προβλήματος του δεν θέλει να συνεχίσει μαζί του.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Ανδρέας, 29 ετών: "Η κοπέλα μου μετά από δύο χρόνια μου ζήτησε να κάνουμε..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία τoυ 29χρονου Ανδρέα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Ανδρέας είναι 29 ετών και αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κοπέλα του που έχουν σχέση εδώ και 2 χρόνια. Ξαφνικά του ζήτησε να γίνει η σχέση τους ελεύθερη χωρίς δεσμεύσεις.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

32χρονη Ζωή: "Θα πω ότι ο μαθητής μου με παρενοχλούσε σεξουαλικά για να μην μαθευτεί ότι τα είχαμε και το παιδί που περιμένω είναι δικό του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ζωής, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Ζωή είναι 32 ετών, είναι καθηγήτρια και είναι παντρεμένη. Ανέλαβε σε ένα ιδιαίτερο μάθημα έναν 20χρονο μαθητή για να τον βοηθήσει να πάρει το απολυτήριο λυκείου. Έκανε ερωτική σχέση μαζί του και έμεινε έγκυος από αυτόν. Τώρα σκοπεύει να πει ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά προκειμένου να μην μαθευτεί ότι τα είχανε και ότι το παιδί που κουβαλάει είναι δικό του και έτσι να γλιτώσει από τις απειλές του.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

29χρονη Παγώνα: "Η κολλητή μου τα έφτιαξε με τον αδερφό μου, ενώ εκείνος είχε σχέση. Για να την εκδικηθώ θα κοιμηθώ με τον σύντροφό της"

Η Παγώνα είναι 29 ετών και η κολλητή της τα έφτιαξε με τον αδερφό της ο οποίος ήταν έτοιμος να παντρευτεί με αποτέλεσμα να μαθευτεί και να χαλάσει ο γάμος του που ήταν σχεδιασμένος. Για να εκδικηθεί την κολλητή της που έκανε αυτό το κακό στον αδερφό της θα πάει να κοιμηθεί με τον σύντροφο της κολλητής της.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share