Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

32χρονη Λίτσα: "Ήμουν σε διάσταση και γνώρισα κάποιον άλλον, γύρισα στον άντρα μου κι έμαθα ότι είμαι έγκυος"

Αληθινή ιστορία!

24 Ιουνίου 2020 15:07
32χρονη Λίτσα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Λίτσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Λίτσα παντρεύτηκε πριν 3 χρόνια αλλά είχε μεγάλο πρόβλημα στον γάμο της γιατί δεν ήθελαν τον γαμπρό οι γονείς της λόγω μιας κόντρας ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Όλο αυτό επηρέασε το ζευγάρι και τελικά χώρισαν. Εκείνη την περίοδο πήγε να μείνει σε μια ξαδέρφη της στη Θεσσαλονίκη και γνώρισε έναν άλλον άντρα με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά. Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα ο σύζυγος της, της ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία και έτσι εκείνη επέστρεψε. Όλα φαινόντουσαν καλύτερα μέχρι που πρόσφατα ανακάλυψε πως είναι έγκυος και δεν ξέρει τίνος είναι το παιδί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

49χρονη Άντζυ: "Έχω σχέση με το αγόρι της κόρης μου. Εκείνη έμεινε έγκυος και..."

Η Άντζυ είναι 49 ετών και έχει κάνει παράνομη σχέση με το αγόρι της κόρης της γιατί δεν ήταν ικανοποιημένη από τον γάμο της. Η κόρη της έχει μείνει έγκυος από τον ίδιο και τώρα η Άντζυ σκοπεύει να τους παντρέψει ώστε να τον έχει στην ζωή της παράλληλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

35χρονη Βούλα: "Θα αποκαλύψω ότι ο γιος, είναι παιδί του κουνιάδου μου. Εκείνος έχει λεφτά, ενώ ο άνδρας μου είναι τεμπέλης"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Βούλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Βούλα είναι 35 ετών, είναι παντρεμένη και τα είχε παράλληλα με τον κουνιάδο της για καιρό, από τον οποίο είχε μείνει έγκυος και γέννησε το παιδί του, κάτι για το οποίο ο κουνιάδος δεν γνώριζε. Ο άνδρας της είναι τεμπέλης ενώ ο κουνιάδος της έχει λεφτά. Σκοπεύει να αποκαλύψει στον κουνιάδο της ότι το παιδί είναι δικό του ώστε να διεκδικήσει διατροφή για το παιδί είτε να καταφέρει να κάνουν ξανά σχέση.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share