Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

32χρονη Νάντια: "Θα παγιδεύσω με άσεμνες φωτογραφίες την κόρη του άντρα μου, για να την διώξω από το σπίτι"

Αληθινή ιστορία

22 Ιουνίου 2020 15:30
32χρονη Νάντια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Νάντιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Νάντια λίγο πριν τα Χριστούγεννα σκοπεύει να παντρευτεί. Ο σύντροφος της είναι γιατρός και έχει ένα ιατρείο στο οποίο και γνωρίστηκαν. Εκείνος είναι χήρος και έχει μια κόρη 23 χρονών η οποία δεν εγκρίνει τον δεσμό τους. Για να την ξεφορτωθεί η Νάντια, θέλει να την παγιδεύσει με άσεμνες φωτογραφίες και να τις στείλει στον πατέρα της ώστε εκείνος να την διώξει από το σπίτι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

37χρονη Ματίνα: "Η ερωμένη του άντρα μου είναι έγκυος. Δεν θα χωρίσω, θα αποδείξω ότι δεν είναι άξια για μάνα"

Η Ματίνα είναι παντρεμένη 11 χρόνια, έχει ένα κοριτσάκι 9 ετών και πρόσφατα ανακάλυψε πως ο άντρας της είχε εξωσυζυγική σχέση. Η ερωμένη του, που μένει στην ίδια πολυκατοικία με το ζευγάρι, μια μέρα πήγε και αποκάλυψε στην Ματίνα ότι είναι έγκυος. Εκείνη επειδή δεν επιθυμεί να διαλύσει την οικογένεια της, θέλει να αποδείξει στον άντρα της πως η άλλη δεν είναι άξια για μάνα ώστε να της πάρει το παιδί γιατί το θεωρεί κομμάτι του συζύγου της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

39χρονη Λέλα: "Ο άνδρας μου έχει σχέση και παιδί με τη γραμματέα του, αλλά δεν θέλω να τον χωρίσω"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 39χρονης Λέλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Λέλα είναι 39 ετών, έχει 3 παιδιά και είναι παντρεμένη. Ο άντρας της έχει μια εταιρία στην οποία φαίνεται στα χαρτιά ότι δουλεύει και αυτή εκεί. Ο άντρας της έχει κάνει σχέση με τη γραμματέα του εδώ και 6 χρόνια και μάλιστα έχει και παιδί μαζί της. Ο ίδιος την απειλεί για κάτι επιταγές που φέρουν την υπογραφή της ότι θα την καταγγείλει αν δεν χωρίσουν. Η Λέλα από την άλλη δεν θέλει να χωρίσουν γιατί θα βρεθεί εκτεθειμένη οικονομικά και θα καταστραφεί και έτσι ψάχνει να βρει τρόπους που θα λύσουν το πρόβλημά της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Φανή: "Ο άνδρας μου με απατά αλλά δεν τον χωρίζω γιατί η πεθερά μου θα μου γράψει ένα σπίτι"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Φανής, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Φανή είναι 32 ετών και ανακάλυψε ότι ο άντρας της την απατά. Έκανε τα πάντα για να σώσει το γάμο της αλλά μάταια. Η Φανή αποφάσισε να χωρίσει και έτσι γνώρισε άλλον άντρα ο οποίος την πιέζει να βγει το διαζύγιο το οποίο αναμένεται. Η πεθερά της από την άλλη δεν θέλει να πάρει διαζύγιο ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει ο γιος της και θα είναι πάλι μαζί της και για αυτό την στηρίζει οικονομικά και της έταξε ότι θα της γράψει και ένα σπίτι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share