Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

32χρονη Φανή: "Ο άνδρας μου με απατά αλλά δεν τον χωρίζω γιατί η πεθερά μου θα μου γράψει ένα σπίτι"

Αληθινή ιστορία!

18 Ιουνίου 2020 13:49
32χρονη Φανή:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Φανής, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Φανή είναι 32 ετών και ανακάλυψε ότι ο άντρας της την απατά. Έκανε τα πάντα για να σώσει το γάμο της αλλά μάταια. Η Φανή αποφάσισε να χωρίσει και έτσι γνώρισε άλλον άντρα ο οποίος την πιέζει να βγει το διαζύγιο το οποίο αναμένεται. Η πεθερά της από την άλλη δεν θέλει να πάρει διαζύγιο ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει ο γιος της και θα είναι πάλι μαζί της και για αυτό την στηρίζει οικονομικά και της έταξε ότι θα της γράψει και ένα σπίτι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Νίκη: "Είμαι έγκυος και για να εκδικηθώ τον πρώην μου θα πω ότι το παιδί είναι δικό του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Νίκη είναι 34 ετών και είχε κάνει μια σχέση με έναν άντρα από τη Βουλγαρία. Την σχέση της όμως δεν ενέκριναν οι γονείς της και μάλιστα ο πατέρας της την έδιωξε από το σπίτι. Παρ΄όλα αυτά συνέχισε να είναι μαζί του και κάποια στιγμή κανονίστηκε να πάνε μαζί στη Βουλγαρία να γνωρίσει τους γονείς του οι οποίοι και αυτοί δεν ενέκριναν την σχέση τους με τη διαφορά ότι αυτός δεν στήριξε την επιλογή του να είναι μαζί και έτσι χώρισαν. Η Νίκη ετοιμάζεται να παντρευτεί με άλλον άντρα. Ο πρώην της όμως την ξαναενόχλησε και βρέθηκαν πάλι. Τώρα η Νίκη είναι έγκυος και δεν ξέρει από ποιον. Σκοπεύει να πει στον πρώην της ότι το παιδί είναι δικό του για να τον εκδικηθεί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νίκη 37 ετών: Η αδερφή μου, μου πήρε τον άντρα, αλλά τα ξαναβρήκα μαζί του και έμεινα έγκυος

Η Νίκη πριν από 9 χρόνια παντρεύτηκε τον σύζυγο της. Στην αρχή όλα ήταν πολύ καλά μέχρι που στον τέταρτο χρόνο του γάμου τους μπήκε ανάμεσα τους η μικρότερη αδερφή της και χώρισαν. Οι δυο τους απέκτησαν μαζί ένα παιδί αλλά η Νίκη αρνιόταν να έχε οποιαδήποτε σχέση μαζί τους ώστε να γνωρίσει και το ανίψι της. Όσο περνούσε ο καιρός ο θυμός της μαλάκωνε και άρχισε να μιλάει και πάλι με την αδερφή της και τον πρώην σύζυγο της. Τον τελευταίο χρόνο, και επειδή δεν τον ξεπέρασε ποτέ, έκανε κρυφά σχέση με την πρώην της από τον οποίο έμεινε και έγκυος.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share