Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

28χρονη Κάτια: "Για να ζηλέψει ο παντρεμένος σύντροφος μου, θα δείξω ενδιαφέρον στον γιο του"

Αληθινή ιστορία!

16 Ιουνίου 2020 14:59
28χρονη Κάτια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 28χρονης Κάτιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Κάτια κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά. Εδώ και δύο χρόνια πάει σε ένα σπίτι και κάνει μάθημα στην κόρη ενός ζευγαριού που είναι πολύ εύποροι. Με τον άντρα του ζευγαριού η Κάτια έκανε παράνομη σχέση και επειδή η κόρη του τελειώνει το δημοτικό, πλέον δεν θα μπορεί να πηγαίνει σπίτι να τον βλέπει. Έτσι σκέφτηκε να δείξει ενδιαφέρον στον μεγάλο του γιο ώστε εκείνος να ζηλέψει και να νιώσει πως την χάνει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Δέσποινα: "Ζηλεύω την κουμπάρα μου. Θα βάλω κάποια να φλερτάρει τον άντρα μου για να τον τσεκάρω"

Η Δέσποινα γνώρισε τον άντρα της όταν ήταν 26 χρονών και μετά από δύο χρόνια σχέσης έμεινε έγκυος και παντρεύτηκαν. Πρόσφατα το ζευγάρι που τους πάντρεψε χώρισε και η κουμπάρα τους θέλει να τους επισκεφτεί στην Θεσσαλονίκη για να τους δει και να κάτσει μια εβδομάδα εκεί. Επειδή όμως η Δέσποινα δεν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύζυγο της και ζηλεύει και την κουμπάρα της, για να τον τσεκάρει, θέλει να βάλει μια μακρινή ξαδέρφη της, την οποία δεν γνωρίζει ο σύζυγος της, να τον φλερτάρει ώστε να δει πως θα αντιδράσει και να ξέρει τι να κάνει σε περίπτωση που συμβεί το ίδιο με την κουμπάρα τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Βούλα: "Η παντρεμένη ξαδέρφη μου έχει παιδί με τον εραστή της"

Η 34χρονη Βούλα έχει μία αδερφή, μεγαλύτερη, που είναι παντρεμένη 10 χρόνια με δύο παιδάκια, μία κόρη κι έναν γιο. Ο γιος βέβαια δεν είναι του άντρα της, αλλά εκείνος δεν το ξέρει. Η ξαδέρφη της έχει μία άλλη σχέση εδώ και 5 χρόνια και από εκεί έκανε και τον γιο. Ο άντρας της ξαδέρφης της έχει μία σταθερή δουλεία και είναι πολύ καλά οικονομικά, τα παιδιά ζουν σαν πριγκιπόπουλα. Ο εραστής της από την άλλη, δεν έχει σταθερή δουλειά, αλλά είναι καλό παιδί. Όμως, δεν μπορεί να στηρίξει μία οικογένεια με παιδιά. Ο εραστής της, της λέει ότι δεν μπορεί να μην βλέπει το παιδί του, όσο κι αν έχει αποδεχτεί την όλη κατάσταση. Η Βούλα σκέφτεται να τον φέρει εκείνη μέσα στην οικογένεια ως σύντροφό της, για να βλέπει το παιδί του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share