Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

34χρονη Βούλα: "Η παντρεμένη ξαδέρφη μου έχει παιδί με τον εραστή της"

Αληθινή ιστορία!

15 Ιουνίου 2020 14:33
34χρονη Βούλα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 34χρονης Βούλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 34χρονη Βούλα έχει μία αδερφή, μεγαλύτερη, που είναι παντρεμένη 10 χρόνια με δύο παιδάκια, μία κόρη κι έναν γιο. Ο γιος βέβαια δεν είναι του άντρα της, αλλά εκείνος δεν το ξέρει. Η ξαδέρφη της έχει μία άλλη σχέση εδώ και 5 χρόνια και από εκεί έκανε και τον γιο. Ο άντρας της ξαδέρφης της έχει μία σταθερή δουλεία και είναι πολύ καλά οικονομικά, τα παιδιά ζουν σαν πριγκιπόπουλα. Ο εραστής της από την άλλη, δεν έχει σταθερή δουλειά, αλλά είναι καλό παιδί. Όμως, δεν μπορεί να στηρίξει μία οικογένεια με παιδιά. Ο εραστής της, της λέει ότι δεν μπορεί να μην βλέπει το παιδί του, όσο κι αν έχει αποδεχτεί την όλη κατάσταση. Η Βούλα σκέφτεται να τον φέρει εκείνη μέσα στην οικογένεια ως σύντροφό της, για να βλέπει το παιδί του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

49χρονη Νατάσσα: "Θέλω η κόρη μου να πει στην μητέρα μου ότι ο σύντροφός μου είναι..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 49χρονης Νατάσσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Νατάσσα είναι 49 ετών. Μετά τον χωρισμό της έμεινε με την κόρη της, που είναι 27 χρονών. Πριν χωρίσει, έκανε σχέση με έναν άνθρωπο που στέκεται πλάι της και την στηρίζει. Είναι όμως αρκετά μικρότερος από την Νατάσσα, είναι 29 χρονών. Τώρα η Νατάσσα, αφού χώρισε, μένει με την μητέρα της, για να συντηρεί εκείνη την Νατάσσα και την κόρη της. Η μάνα της Νατάσσας έχει κάποια παλαιά πρότυπα και σκεπτικά και δεν θα ενέκρινε τον 20 χρόνια μικρότερο σύντροφο της Νατάσσας. Οπότε η Νατάσσα σκέφτεται να τον παρουσιάσει σαν σύντροφο της κόρης της. Για να πείσει την κόρη της να μπει στο κόλπο πρέπει να της δώσει χρήματα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

36χρονη Ντίνα: "Ο άνδρας μου φλερτάρει με κάποια και της είπε ότι είμαι η αδελφή του. Δεν θέλω να τον χάσω, για αυτό δεν μπορώ να της πω την αλήθεια"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 36χρονης Ντίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Ντίνα είναι 36 ετών και έπιασε τον άντρα της να φλερτάρει με άλλη γυναίκα στην οποία έχει πει ψέματα ο άντρας της ότι η Ντίνα δεν είναι σύζυγός του αλλά η αδελφή του. Δεν θέλει να χωρίσει με τον άντρα της για αυτό δεν μπορεί να πει την αλήθεια στην ερωμένη του και βασανίζεται για αυτό τον λόγο.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share