Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

36χρονη Ντίνα: "Ο άνδρας μου φλερτάρει με κάποια και της είπε ότι είμαι η αδελφή του. Δεν θέλω να τον χάσω, για αυτό δεν μπορώ να της πω την αλήθεια"

Αληθινή ιστορία!

12 Ιουνίου 2020 14:36
36χρονη Ντίνα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 36χρονης Ντίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Ντίνα είναι 36 ετών και έπιασε τον άντρα της να φλερτάρει με άλλη γυναίκα στην οποία έχει πει ψέματα ο άντρας της ότι η Ντίνα δεν είναι σύζυγός του αλλά η αδελφή του. Δεν θέλει να χωρίσει με τον άντρα της για αυτό δεν μπορεί να πει την αλήθεια στην ερωμένη του και βασανίζεται για αυτό τον λόγο.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

27χρονη Εύη: "Τα έχω με τον παντρεμένο φίλο του πατέρα μου!"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 27χρονης Εύης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Εύη είναι 27 ετών και τα έχει με παντρεμένο που είναι πατέρας της κολλητής της και συνεργάτης του δικού της πατέρα. Έχουν παράνομη σχέση εδώ και καιρό και τώρα είναι έγκυος από αυτόν. Σκοπεύει να τα πει όλα προκειμένου να τον κρατήσει κοντά της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Τζένη: "Θα πω στην πεθερά μου ότι θα μείνει ο γιος του αρραβωνιαστικού μου μαζί μας, για να μου γράψει το σπίτι. Μόλις γεννήσω θα τον διώξω"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 32χρονης Τζένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Τζένη είναι 32 ετών και είναι αρραβωνιασμένη και έγκυος τεσσάρων μηνών. Σκοπεύει να δεχτεί να μείνει ο γιος του αρραβωνιαστικού της στο σπίτι τους ώστε μετά να της γράψει το σπίτι και αφού γίνει αυτό και γεννήσει με το καλό, θα τον διώξει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share