Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

36χρονη Μαρία: "Θα αφήσω τον άνδρα μου να έχει ερωμένη την πρώην του γιατί της..."

Αληθινή ιστορία!

11 Ιουνίου 2020 15:35
36χρονη Μαρία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 36χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Μαρία είναι 36 ετών και έχει πρόβλημα με την πρώην του άντρα της που είναι και κολλητή της. Κάποια στιγμή η κολλητή θα παντρευόταν και η Μαρία ζήλεψε γιατί θα έπαιρνε έναν όμορφο και ευκατάστατο άντρα τον οποίο όμως ερωτεύτηκε, έκανε σχέση μαζί του και ο γάμος της κολλητής της με αυτόν δεν έγινε τελικά. Τώρα, εμφανίστηκε και πάλι στην ζωή της και διεκδικεί τον άντρα της. Παρ΄όλα αυτά σκοπεύει να αφήσει τον άντρα της να έχει σχέση με την κολλητή της διότι αισθάνεται τύψεις αλλά από την άλλη φοβάται μην την χωρίσει για εκείνη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Άντζυ: "Ο αρραβωνιαστικός μου με απάτησε με την κολλητή μου. Θα κάνω κανονικά τον γάμο για να μην ρεζιλευτώ στο σόι της μάνας μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 39χρονης Πόπης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Άντζυ είναι 30 ετών και έπιασε τον μελλοντικό της σύζυγο με την κολλητή της στα πράσα μέσα στο σπίτι της και δεν βγάζει άκρη για το αν έχουν παράνομη σχέση ή ήταν μια απερισκεψία της στιγμής αφού ο καθένας λέει τα δικά του. Το ζητούμενο είναι ότι η Άντζυ δεν θέλει να χωρίσει για να μην ρεζιλευτεί στο σόι της μάνας της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

39χρονη Πόπη: "Χώρισα και μετά έμαθα ότι ο άνδρας μου έχει παιδί με την αδερφή μου. Τώρα που είναι ζευγάρι την απατάει και μου ζητάει βοήθεια"

Η Πόπη είναι 39 ετών και δεν περνούσε καλά στο γάμο της και η αδερφή της την παρότρυνε να χωρίσουν. Τελικά χώρισε αλλά έμαθε ότι ο πρώην άντρας της είχε κάνει παιδί με την αδερφή της με την οποία είχαν και παράνομη σχέση. Τώρα που την απατάει και την αδερφή της με άλλη γυναίκα, εκείνη της ζητάει βοήθεια.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

31χρονη Τάνια: "Ερωτεύτηκα το αγόρι της αδερφής μου. Εκείνος λυπάται να..."

Η Τάνια είναι 31 ετών και έχει κάνει παράνομη σχέση με το αγόρι της αδελφής της. Επειδή τον θέλει πολύ, σκοπεύει να τα πει όλα στην αδερφή της αφού ο ίδιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί την λυπάται.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share