Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

39χρονη Πόπη: "Χώρισα και μετά έμαθα ότι ο άνδρας μου έχει παιδί με την αδερφή μου. Τώρα που είναι ζευγάρι την απατάει και μου ζητάει βοήθεια"

Αληθινή ιστορία!

10 Ιουνίου 2020 13:51
39χρονη Πόπη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 39χρονης Πόπης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Πόπη είναι 39 ετών και δεν περνούσε καλά στο γάμο της και η αδερφή της την παρότρυνε να χωρίσουν. Τελικά χώρισε αλλά έμαθε ότι ο πρώην άντρας της είχε κάνει παιδί με την αδερφή της με την οποία είχαν και παράνομη σχέση. Τώρα που την απατάει και την αδερφή της με άλλη γυναίκα, εκείνη της ζητάει βοήθεια.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

31χρονη Τάνια: "Ερωτεύτηκα το αγόρι της αδερφής μου. Εκείνος λυπάται να..."

Η Τάνια είναι 31 ετών και έχει κάνει παράνομη σχέση με το αγόρι της αδελφής της. Επειδή τον θέλει πολύ, σκοπεύει να τα πει όλα στην αδερφή της αφού ο ίδιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί την λυπάται.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Τζούλια: "Περιμένω παιδί και ετοιμάζομαι για γάμο αλλά έμαθα ότι ο σύντροφός μου, τα έχει με τη γυναίκα του αδελφού του. Θέλω να τον εκδικηθώ"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 30χρονης Τζούλιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Τζούλια είναι 30 ετών και περιμένει παιδί και σχεδιάζει να παντρευτεί. Ωστόσο, έμαθε ότι ο μελλοντικός της σύζυγος τα έχει παράνομα με τη γυναίκα του αδελφού του. Μέσα στο θυμό της η Τζούλια σκέφτηκε να επισπεύσει το γάμο τους κάνοντας έναν πολιτικό ώστε να γραφτεί το μισό σπίτι στο όνομά της και έπειτα θα επιδιώξει να τα φτιάξει με τον αδερφό του για αντίποινα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share