Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

54χρονη Λίτσα: "Η μεγάλη μου κόρη υιοθέτησε το παιδί της μικρής που ετοιμάζεται να παντρευτεί"

Αληθινή ιστορία

4 Ιουνίου 2020 13:37
54χρονη Λίτσα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 54χρονης Λίτσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λίτσα έχει δύο κόρες, η μία είναι 27 και η άλλη 32 χρονών. Πριν 6 χρόνια η μικρή της κόρη μένει έγκυος με τον πατέρα του παιδιού να μην θέλει να αναλάβει τις ευθύνες. Έτσι η Λίτσα σκέφτηκε να δώσει το παιδί για υιοθεσία στην μεγάλη της κόρη που ήταν παντρεμένη, έτσι και έγινε. Πριν 2 χρόνια η μικρή γνωρίζει κάποιον αρκετά ευκατάστατο και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Λόγω οικονομικών προβλημάτων η μεγάλη αδερφή της ζητά οικονομική βοήθεια με την μικρή να απαντά αρνητικά. Έτσι η Λίτσα για να μπορέσει να βοηθήσει την μεγάλη της κόρη σκέφτεται να τα αποκαλύψει όλα στον μέλλοντα σύζυγο της μικρής ώστε να την εκβιάσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

35χρονη Έμυ: "Έκανα παιδί με τον γιο του άντρα μου. Ετοιμάζεται να..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 35χρονης Έμυς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Έμυ παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερο άντρα της. Εκείνος είχε δυο παιδία από προηγούμενο γάμο και με τον γιο του η Έμυ ήταν σχεδόν συνομήλικοι. Επειδή ήταν κοντά στην ηλικία και είχαν κοινά ενδιαφέροντα οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και σιγά σιγά άρχισαν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλο. Έτσι έκαναν σχέση κρυφά και εκείνη έμεινε έγκυος.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

29χρονη Τζένη: "Έβαλα την αδερφή μου να με βοηθήσει να γνωρίσω κάποιον και τώρα προσπαθεί να κάνει εκείνη σχέση μαζί του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 29χρονης Τζένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τζένη είναι 29 ετών και έχει ερωτευτεί έναν άντρα και ζήτησε τη βοήθεια της αδερφής της για να καταφέρει να πλησιάσει και να γνωρίσει καλύτερα τον άντρα αυτόν. Ωστόσο, η αδερφή της προσπαθεί πίσω από την πλάτη της να κάνει σχέση μαζί του. Η Τζένη πιστεύει ότι κακώς χρησιμοποίησε την αδερφή της και τώρα θέλει να την πληγώσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

39χρονη Μπέττυ: "Πήγα με τον εραστή μου στην γκαρσονιέρα της πεθεράς μου και φοβάμαι ότι ..."

Η Μπέττυ είναι 39 ετών και είναι παντρεμένη ενώ έχει και ένα παιδάκι. Η πεθερά της είναι πολύ επικριτική μαζί με τη Μπέττυ και της έχει κάνει την ζωή δύσκολη ενώ ο άντρας της είναι αμέτοχος στο θέμα αυτό. Επιπλέον, η πεθερά της έχει έρθει από την επαρχία να μείνει κοντά τους σε μια γκαρσονιέρα την οποία η Μπέττυ χρησιμοποιεί για να βρίσκεται με τον εραστή της. Κάποια στοιχεία όμως που άφησε στην γκαρσονιέρα τα βρήκε η πεθερά και τώρα την υποψιάζεται ότι απατά τον γιο της. Η Μπέττυ σκοπεύει να την βγάλει ψεύτρα στον άντρα της για να μην αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share