Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

29χρονη Τζένη: "Έβαλα την αδερφή μου να με βοηθήσει να γνωρίσω κάποιον και τώρα προσπαθεί να κάνει εκείνη σχέση μαζί του"

Αληθινή ιστορία!

3 Ιουνίου 2020 15:58
29χρονη Τζένη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 29χρονης Τζένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τζένη είναι 29 ετών και έχει ερωτευτεί έναν άντρα και ζήτησε τη βοήθεια της αδερφής της για να καταφέρει να πλησιάσει και να γνωρίσει καλύτερα τον άντρα αυτόν. Ωστόσο, η αδερφή της προσπαθεί πίσω από την πλάτη της να κάνει σχέση μαζί του. Η Τζένη πιστεύει ότι κακώς χρησιμοποίησε την αδερφή της και τώρα θέλει να την πληγώσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

39χρονη Μπέττυ: "Πήγα με τον εραστή μου στην γκαρσονιέρα της πεθεράς μου και φοβάμαι ότι ..."

Η Μπέττυ είναι 39 ετών και είναι παντρεμένη ενώ έχει και ένα παιδάκι. Η πεθερά της είναι πολύ επικριτική μαζί με τη Μπέττυ και της έχει κάνει την ζωή δύσκολη ενώ ο άντρας της είναι αμέτοχος στο θέμα αυτό. Επιπλέον, η πεθερά της έχει έρθει από την επαρχία να μείνει κοντά τους σε μια γκαρσονιέρα την οποία η Μπέττυ χρησιμοποιεί για να βρίσκεται με τον εραστή της. Κάποια στοιχεία όμως που άφησε στην γκαρσονιέρα τα βρήκε η πεθερά και τώρα την υποψιάζεται ότι απατά τον γιο της. Η Μπέττυ σκοπεύει να την βγάλει ψεύτρα στον άντρα της για να μην αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Βίκυ: "Ο άνδρας μου, με επέβαλε στους δικούς του. Δεν με ήθελαν επειδή δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Όμως τώρα ερωτεύτηκα άλλον"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 34χρονης Βίκυς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βίκυ είναι 34 ετών και ο άνδρας της, την επέβαλε στους δικούς του οι οποίοι δεν την ήθελαν καθώς γνώριζαν ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Σκέφτηκαν με τον άνδρα της να υιοθετήσουν και ξεκίνησαν παράλληλα και τσακωμοί μεταξύ τους. Η Βίκυ έχει ερωτευτεί πλέον έναν συνάδελφό της και είναι έτοιμη να χωρίσει και να πάει να συνεχίσει μαζί του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Αλίκη: "Έχω σχέση με τον πεθερό που και για να μην μας καταλάβουν φλερτάρει με την μητέρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 30χρονης Αλίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Αλίκη παντρεύτηκε μετά από μία σύντομη σχέση 6 μηνών λόγω εγκυμοσύνης. Ο άντρας της δεν είναι κακός όπως λέει η ίδια αλλά είναι ακόμα παιδί. Εργάζεται ως μπάρμαν και θέλει να διασκεδάζει λες και είναι στο λύκειο. Εκείνος που στηρίζει το σπίτι και την οικογένεια είναι ο πεθερός της. Στην αρχή δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους όμως εκείνος έκανε πολύ παρέα με την μητέρα της. Σιγά σιγά άρχισε να ζηλεύει την σχέση τους και μπήκε στην διαδικασία να τον διεκδικήσει και εκείνη. Έτσι έκαναν κρυφά σχέση μαζί και για να μην τους καταλάβουν εκείνος φλερτάρει με την χωρισμένη μητέρα της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share