Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

29χρονη Αλέκα: "Τα έχω με τον σύντροφο της μάνας μου. Νόμιζα ότι ήταν..."

Αληθινή ιστορία!

29 Μαΐου 2020 14:08
29χρονη Αλέκα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 29χρονης Αλέκας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Αλέκα είναι 29 ετών και τα έχει παράνομα με τον σύντροφο της μάνας της με τον οποίο βρίσκεται ερωτικά μαζί του. Πίστευε ότι την απατά με τρίτο άτομο – πέρα από τη μάνα της - και από τη ζήλεια της πήγε να τον αιφνιδιάσει πιάνοντάς τον στα πράσα στο ξενοδοχείο που έμαθε ότι έχει πάει με άλλη. Αυτή η άλλη όμως ήταν η ίδια της η μάνα και τώρα δεν ξέρει πως να δικαιολογήσει την επίσκεψή της στο ξενοδοχείο στη μάνα της.

37χρονη Νάντια: "Ο άνδρας μου με απάτησε με την φίλη μου. Κάνω πως..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 37χρονης Νάντιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Νάντια είναι 37 ετών με δύο παιδιά και ο άνδρας της την απατά με μια φίλη της η οποία δήθεν την συμβούλευε να χωρίσει ρίχνοντας λάδι στην φωτιά όσο δεν γνώριζε για την απιστία αυτή. Παρόλο που έμαθε ότι παρευρίσκεται με τον άνδρα της εξακολουθεί να κάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Σκοπεύει να κρατήσει τον άντρα της και να απομακρύνει την φίλη της που πάει να της τον πάρει, για αυτό θα πει ψέματα ότι είναι έγκυος.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Λία: "Έχω αποκτήσει παιδί με τον πεθερό μου. Αν δεν χωρίσει ..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 30χρονης Λίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Λία είναι 30 ετών και έχει παιδί με τον πεθερό της ο οποίος είναι ευκατάστατος και τον αγαπά πολύ σε βαθμό που ζηλεύει την πεθερά της. Τον πιέζει να χωρίσει για να είναι μαζί του καθώς σκοπεύει να τα μαρτυρήσει όλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share