Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

39χρονη Ιωάννα: "Θα βαφτίσω το παιδί που έχει ο άντρας μου με την ερωμένη του για να..."

Αληθινή ιστορία

27 Μαΐου 2020 15:15
39χρονη Ιωάννα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 39χρονης Ιωάννα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Ιωάννα είναι 13 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγο της. Παρότι ήταν πολύ ερωτευμένοι είχαν κάποια προβλήματα στον γάμο τους αλλά τα ξεπερνούσαν. Πριν από έναν χρόνο μπήκε στην ζωή τους μια άλλη γυναίκα που όπως αποκάλυψε στην Ιωάννα ήταν έγκυος από τον άντρα της. Μετά από πολύ σκέψη κατάφερε να βρει τη δύναμη και να συγχωρήσει τον σύζυγο της. Τώρα το παιδί είναι 7 μηνών και εκείνος έχει αρχίσει να περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους πράγμα που ενοχλεί την Ιωάννα. Για να τους έχει λοιπόν από κοντά και να τους ελέγχει θέλει να βαφτίσει το παιδί που έχει με την ερωμένη του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

29χρονη Λίλιαν: "Η μητέρα μου φλερτάρει τον άντρα μου. Θα τον αφήσω να συνεχίσει για να της παίρνουμε χρήματα"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 29χρονης Λίλιαν, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Λίλιαν το καλοκαίρι θα κλείσει δύο χρόνια γάμου με τον άντρα της. Πρόσφατα έμαθε πως η μητέρα της που είναι 54 χρονών φλερτάρει με τον σύζυγο της. Όλα τα ανακάλυψε από τα μηνύματα που έστελναν μεταξύ τους πριν ακόμα παντρευτούν με την Λίλιαν. Για να την τιμωρήσει θέλει να αποκαλύψει στον άντρα της ότι τα γνωρίζει όλα και θα του προτείνει να συνεχίσει να το κάνει για να της φάνε τα λεφτά πράγμα που θα την πονέσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

31χρονη Φάνη: "Ανακάλυψα ότι η μητέρα μου έβαλε την ξαδέρφη μου να τα φτιάξει με τον άντρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 31χρονης Φανής, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Φανή είναι παντρεμένη 6 χρόνια και από την αρχή η μητέρα της δεν ήθελε τον άντρα της, επειδή δεν είχε σταθερή δουλειά και έκανε μεροκάματα από εδώ και από εκεί. Μετά από 6 χρόνια συνειδητοποίησε και η ίδια πως όλο αυτό δεν είναι εύκολο με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνέχεια εντάσεις στη σχέση τους. Τους τελευταίους μήνες παρατήρησε διαφορά στη συμπεριφορά του και ψάχνοντας ανακάλυψε πως τα έχει φτιάξει με την 24χρονη ξαδέρφη της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share