Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

29χρονη Λίλιαν: "Η μητέρα μου φλερτάρει τον άντρα μου. Θα τον αφήσω να συνεχίσει για να της παίρνουμε χρήματα"

Αληθινή ιστορία!

27 Μαΐου 2020 14:57
29χρονη Λίλιαν:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 29χρονης Λίλιαν, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Λίλιαν το καλοκαίρι θα κλείσει δύο χρόνια γάμου με τον άντρα της. Πρόσφατα έμαθε πως η μητέρα της που είναι 54 χρονών φλερτάρει με τον σύζυγο της. Όλα τα ανακάλυψε από τα μηνύματα που έστελναν μεταξύ τους πριν ακόμα παντρευτούν με την Λίλιαν. Για να την τιμωρήσει θέλει να αποκαλύψει στον άντρα της ότι τα γνωρίζει όλα και θα του προτείνει να συνεχίσει να το κάνει για να της φάνε τα λεφτά πράγμα που θα την πονέσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

31χρονη Φάνη: "Ανακάλυψα ότι η μητέρα μου έβαλε την ξαδέρφη μου να τα φτιάξει με τον άντρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 31χρονης Φανής, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Φανή είναι παντρεμένη 6 χρόνια και από την αρχή η μητέρα της δεν ήθελε τον άντρα της, επειδή δεν είχε σταθερή δουλειά και έκανε μεροκάματα από εδώ και από εκεί. Μετά από 6 χρόνια συνειδητοποίησε και η ίδια πως όλο αυτό δεν είναι εύκολο με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνέχεια εντάσεις στη σχέση τους. Τους τελευταίους μήνες παρατήρησε διαφορά στη συμπεριφορά του και ψάχνοντας ανακάλυψε πως τα έχει φτιάξει με την 24χρονη ξαδέρφη της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

35χρονη Νικολέττα: "Η αδερφή μου έμεινε έγκυος από τον άντρα μου και εκείνος δεν το ξέρει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 35χρονης Νικολέττας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Νικολέττα είναι 13 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγο της και έχουν 3 παιδιά. Από τότε που χώρισε η μικρότερη αδερφή της, τα πράγματα δυσκόλεψαν ανάμεσα στο ζευγάρι επειδή πήγε να μείνει μαζί τους. Ελεύθερη πλέον εκείνη άρχισε να κάνει τα γλυκά μάτια στον άντρα της αδερφής της με αποτέλεσμα εκείνος να ενδώσει και να την αφήσει έγκυο.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share