Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

36χρονη Νίκη: "Μετακόμισα στην πολυκατοικία του εραστή μου, θα του ζητήσω να χωρίσει για να μην μιλήσω"

Αληθινή ιστορία!

19 Μαΐου 2020 14:47
36χρονη Νίκη:
Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 36χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Νίκη πριν 6 χρόνια χώρισε από ένα πολύ μεγάλο έρωτα που είχε στη ζωή της. Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της μαθαίνει ότι ο πρώην σύντροφος της παντρεύεται μία άλλη γυναίκα λόγω περιουσίας. Έτσι αποφάσισε να ξανά μπει στην ζωή του και τα κατάφερε.

Πριν 8 μήνες άρπαξε την ευκαιρία που της δόθηκε και μετακόμισε στην πολυκατοικία που μένει το ζευγάρι ώστε να τον έχει από κοντά. Τώρα για να μην τα αποκαλύψει όλα στην γυναίκα του θα του ζητήσει να χωρίσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

37χρονη Σία: "Ο άντρας μου με απατά με μια φοιτήτρια. Θα τα πω όλα στους γονείς της"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 37χρονης Σίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σία είναι παντρεμένη 12 χρόνια και έχουν δύο παιδιά με την σύζυγο της και πρόσφατα ανακάλυψε ότι την απατά με μια φοιτήτρια. Μετά από έρευνα που έκανε έμαθε τα πάντα για εκείνη και θέλει να τα αποκαλύψει όλα στους γονείς της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Ντίνα: "Ο άντρας μου επιμένει να κάνουμε παιδί, όμως εγώ δεν θέλω γιατί του κρύβω ότι δουλεύω ως ιερόδουλη"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ντίνας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ντίνα παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια από έρωτα. Από την πρώτη στιγμή έκρυψε από τον άντρα της πολλά πράγματα από το παρελθόν και την δουλειά της και του είπε αρκετά που δεν ίσχυαν. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει το ζευγάρι, η Ντίνα αναγκάστηκε να ξανά αρχίσει την δουλειά της, από την οποία είχε αποσυρθεί όταν παντρεύτηκαν, για να βγάλει γρήγορα κάποια χρήματα ώστε να ζουν πιο άνετα. Εκείνος λόγω του ότι δεν γνωρίζει το αντικείμενο της εργασίας της, της ζητά να κάνουν ένα παιδί πράγμα που δεν επιθυμεί η ίδια.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share