Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

37χρονη Σία: "Ο άντρας μου με απατά με μια φοιτήτρια. Θα τα πω όλα στους γονείς της"

Αληθινή ιστορία!

18 Μαΐου 2020 14:22
37χρονη Σία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 37χρονης Σίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σία είναι παντρεμένη 12 χρόνια και έχουν δύο παιδιά με την σύζυγο της και πρόσφατα ανακάλυψε ότι την απατά με μια φοιτήτρια. Μετά από έρευνα που έκανε έμαθε τα πάντα για εκείνη και θέλει να τα αποκαλύψει όλα στους γονείς της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Ντίνα: "Ο άντρας μου επιμένει να κάνουμε παιδί, όμως εγώ δεν θέλω γιατί του κρύβω ότι δουλεύω ως ιερόδουλη"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ντίνας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ντίνα παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια από έρωτα. Από την πρώτη στιγμή έκρυψε από τον άντρα της πολλά πράγματα από το παρελθόν και την δουλειά της και του είπε αρκετά που δεν ίσχυαν. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει το ζευγάρι, η Ντίνα αναγκάστηκε να ξανά αρχίσει την δουλειά της, από την οποία είχε αποσυρθεί όταν παντρεύτηκαν, για να βγάλει γρήγορα κάποια χρήματα ώστε να ζουν πιο άνετα. Εκείνος λόγω του ότι δεν γνωρίζει το αντικείμενο της εργασίας της, της ζητά να κάνουν ένα παιδί πράγμα που δεν επιθυμεί η ίδια.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

35χρονη Όλγα: "Έχω σχέση με τον παντρεμένο κουνιάδο μου. Θέλω παιδί από εκείνον πριν κάνει με την γυναίκα του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Όλγας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Όλγα έχει σχέση 4 χρόνια με τον μικρότερο αδερφό του άντρα της που είναι και αυτός παντρεμένος. Ο λόγος που παντρεύτηκε εκείνος ήταν τα λεφτά καθώς η γυναίκα του έχει μεγάλη περιουσία. Επειδή η σύζυγος του θέλει να κάνει ένα παιδί η Όλγα θέλει να την προλάβει μένοντας πρώτα εκείνη έγκυος από τον κουνιάδο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

36χρονη Φανή: Θα δίνω χρήματα στην ερωμένη του άντρα μου, για να μην μας χωρίσει. Ας τον έχει σαν εραστή

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Φανής όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Φανή φέτος κλείνει 13 χρόνια γάμου με τον άντρα της. Παντρεύτηκαν από έρωτα και τα δυο τους παιδιά ήρθαν στη ζωή τους αρκετά νωρίς. Όπως λέει η ίδια, ότι και να γίνει την οικογένεια δεν τη χαλάς για τίποτα. Έτσι για να μην τους χωρίσει η γυναίκα που έχει μπει ανάμεσα τους θέλει να την δωροδοκήσει δίνοντας της χρήματα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share