Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

30χρονη Ξένια: "Περιμένω παιδί από τον πεθερό μου όμως εκείνος θέλει να πω ότι είναι του άντρα μου"

Αληθινή ιστορία!

14 Μαΐου 2020 14:36
30χρονη Ξένια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Ξένιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ξένια παντρεύτηκε στα 26 της από ενθουσιασμό περισσότερο. Στην αρχή ήταν πολύ ευτυχισμένοι όμως αργότερα ο άντρας της άρχισε να ξεροκοιτάει. Εκείνη την περίοδο η Ξένια ένιωθε ευάλωτη και αυτός που στεκόταν δίπλα της και την στήριζε ήταν ο πεθερός της, έτσι ήρθαν πολύ κοντά και έκαναν σχέση. Πρόσφατα έμαθε ότι το παιδί που περιμένει είναι του πεθερού της, όμως εκείνος της ζήτησε να μείνει με τον άντρα της και να πει ότι το παιδί είναι δικό του γιατί διαφορετικά θα ήταν καταστροφικό για όλους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Καίτη: "Πήρα διαζύγιο αλλά έχω ερωτικές επαφές με τον πρώην μου, θέλω να τον χωρίσω από αυτήν που μας χώρισε"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Καίτης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Καίτη χώρισε από τον άνδρα της αφού μια πολύ καλή φίλη της μπήκε ανάμεσά τους, Τώρα όμως συνεχίζει να βλέπεται με αυτόν και βρίσκονται ερωτικά αφού ταιριάζουν πολύ σε αυτό τον τομέα. Ωστόσο η Καίτη τον θέλει και πάλι πίσω, δικό της και σκοπεύει να τον χωρίσει από αυτή που τους χώρισε, με κάποιον τρόπο.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Λένα: "Ο άνδρας μου, με απειλεί ότι θα φύγει από το σπίτι εάν πω στην ερωμένη του ότι είναι παντρεμένος"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Λένας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λένα είναι 34 ετών και είναι εξαρτημένη από τον άνδρα της τον οποίο αγαπά πάρα πολύ και τον θέλει κοντά της. Ωστόσο ο άνδρας της αισθάνεται πνιγμένος και για αυτό βρήκε ερωμένη και αυτό το γνωρίζει η Λένα αλλά το υπομένει. Η Λένα σκοπεύει να βρει την ερωμένη του και να της πει ότι είναι παντρεμένος. Υπό την απειλή αυτή ο άνδρας της αντιδρά απειλώντας την και αυτός ότι αν το μάθει τότε θα φύγει από το σπίτι και θα παρατήσει τη Λένα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Ελένη: "Θα μείνω έγκυος από τον παντρεμένο εραστή μου και θα πω ότι είναι του αδερφού της συζύγου του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ελένης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελένη τα έχει δύο χρόνια με τον προϊστάμενο της ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Πριν λίγο καιρό γνώρισε την γυναίκα του και διαπίστωσε πως είναι ευτυχισμένη με τον σύζυγο της αντίθετα με όσα της έλεγε εκείνος για προβλήματα στην σχέση τους. Για να μάθει τι συμβαίνει τελικά, έγινε φίλη με την γυναίκα του εραστή της και έτσι γνωρίστηκε τον αδερφό της όπου έκανε και με αυτόν σχέση.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share