Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

34χρονη Λένα: "Ο άνδρας μου, με απειλεί ότι θα φύγει από το σπίτι εάν πω στην ερωμένη του ότι είναι παντρεμένος"

Αληθινή ιστορία!

13 Μαΐου 2020 13:05
34χρονη Λένα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Λένας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λένα είναι 34 ετών και είναι εξαρτημένη από τον άνδρα της τον οποίο αγαπά πάρα πολύ και τον θέλει κοντά της. Ωστόσο ο άνδρας της αισθάνεται πνιγμένος και για αυτό βρήκε ερωμένη και αυτό το γνωρίζει η Λένα αλλά το υπομένει. Η Λένα σκοπεύει να βρει την ερωμένη του και να της πει ότι είναι παντρεμένος. Υπό την απειλή αυτή ο άνδρας της αντιδρά απειλώντας την και αυτός ότι αν το μάθει τότε θα φύγει από το σπίτι και θα παρατήσει τη Λένα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Ελένη: "Θα μείνω έγκυος από τον παντρεμένο εραστή μου και θα πω ότι είναι του αδερφού της συζύγου του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ελένης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελένη τα έχει δύο χρόνια με τον προϊστάμενο της ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Πριν λίγο καιρό γνώρισε την γυναίκα του και διαπίστωσε πως είναι ευτυχισμένη με τον σύζυγο της αντίθετα με όσα της έλεγε εκείνος για προβλήματα στην σχέση τους. Για να μάθει τι συμβαίνει τελικά, έγινε φίλη με την γυναίκα του εραστή της και έτσι γνωρίστηκε τον αδερφό της όπου έκανε και με αυτόν σχέση.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share