Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

48χρονη Έφη: "Θα πείσω την κόρη μου να μείνει έγκυος από τον άντρα της, που είναι και εραστής μου"

Αληθινή εξομολόγηση

11 Μαΐου 2020 15:05
48χρονη Έφη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 48χρονης Έφης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Έφη έχασε τον σύζυγο της πριν χρόνια από πρόβλημα υγείας. Στα 25 η κόρη της έκανε σχέση με ένα πολύ καλό παιδί και παντρεύτηκαν γρήγορα επειδή η κατάσταση με τον σύζυγο της ήταν πολύ δύσκολη και χρειαζόντουσαν ένα στήριγμα. Από τότε που έμεινε χήρα αφοσιώθηκε στην κόρη και τον γαμπρό της. Λόγω της κατάστασης δέθηκε πολύ με τον γαμπρό της και τον ερωτεύτηκε. Τώρα για να μην τον χάσει, θέλει να πείσει την κόρη της να μείνει έγκυος.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

29χρονη Νένα: "Είπα ψέματα στον εραστή μου ότι είμαι έγκυος για να τον χωρίσω από την ξαδέρφη μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Νένας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Νένα έκανε σχέση με έναν παντρεμένο πριν από δύο χρόνια. Ενώ εκείνη δεν ήθελε να συνεχίσει την σχέση αυτή, διότι είναι άντρας της ξαδέρφης της και το έβλεπε απλά σαν μια περιπέτεια, τελικά τον ερωτεύτηκε. Τους τελευταίους μήνες εκείνος είχε πάρει την απόφαση να χωρίσει όμως τότε η σύζυγος του, του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Για να μην τον χάσει η Νένα και να χωρίσει την ξαδέρφη της, του είπε ψέματα πως και εκείνη είναι έγκυος.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

29χρονη Βάσω: "Η κόρη του εραστή μου, ξέρει για την σχέση μας και τη βάζω να ζητάει πράγματα από εκείνον για εμένα"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Βάσως όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βάσω είναι 29 ετών και τα έχει με μεγαλύτερο και παντρεμένο του οποίου η κόρη είναι φίλη της. Η κόρη του έμαθε για την σχέση της Βάσως με τον πατέρα της. Υπό την απειλή ότι θα τα αποκαλύψει όλα στην μητέρα της άρχισε να ζητάει ανταλλάγματα και δώρα μέσω της Βάσως προς τον πατέρα της. Προκειμένου να σταματήσει αυτή η κουραστική κατάσταση, η Βάσω σκοπεύει να αποκαλύψει στον εραστή της το γεγονός ότι η κόρη του γνωρίζει για την παράνομη σχέση τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share