Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

31χρονη Βίκυ: "Θα αποκαλύψω στον σύντροφο της φίλης μου, ότι αυτή έχει παιδί και του το κρύβει για να τον κάνω δικό μου"

Αληθινή εξομολόγηση

8 Μαΐου 2020 14:05
31χρονη Βίκυ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Βίκυς όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βίκυ είναι 31 ετών και είναι ερωτευμένη με τον σύντροφο της κολλητής της. Προκειμένου να τον κάνει δικό της, σκοπεύει να του αποκαλύψει ότι η φίλη της και σύντροφός του έχει παιδί και ότι το έκρυβε καιρό από αυτόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Μαίρη: "Τα έχω με τον κουνιάδο μου. Η γυναίκα του δεν μπορεί να κάνει παιδί. Θα του ..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Μαίρης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Μαίρη είναι 34 ετών και είναι παντρεμένη 5 χρόνια ενώ τα έχει παράλληλα με τον κουνιάδο της. Αντιπαθεί την γυναίκα του κουνιάδου της η οποία από την άλλη δεν μπορεί να κάνει παιδί. Η Μαίρη ανακάλυψε ότι είναι έγκυος μάλλον από τον άντρα της και θέλει να το φανερώσει στην γυναίκα του κουνιάδου της αλλά και στον ίδιο τον κουνιάδο στον οποίο θα πει ότι το παιδί είναι δικό του με σκοπό να χωρίσει και να είναι μαζί με τη Μαίρη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Νένα: " Η γυναίκα του εραστή μου, έμεινε έγκυος και θα της στείλω δώρο, φωτογραφίες μου μαζί του μέσα από το σπίτι τους"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Νένας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Νένα είναι 32 ετών και τα έχει με παντρεμένο. Στις φορές που επισκέφτηκε το σπίτι του κατάφερε να βγάλει μέσα στο σπίτι του αρκετές φωτογραφίες τις οποίες τώρα που της ζητά να σταματήσουν θέλει να στείλει στην έγκυο γυναίκα του για να τον εκδικηθεί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Άννα: "Τα έχω με τον γιο του συζύγου μου. Για να χωρίσει θα πείσω τον πατέρα του να του γράψει την περιουσία"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 39χρονης Σόφιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Πριν τρία χρόνια η Άννα παντρεύτηκε το αφεντικό της παρότι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ο γιος του που σπούδαζε στην Αμερική και είναι κοντά στην ηλικία της επέστρεψε μαζί με την κοπέλα του στην Ελλάδα. Με το που τον είδε η Άννα τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και έκαναν σχέση μεταξύ τους παράνομα. Για να χωρίσει την κοπέλα του θέλει να πείσει τον πατέρα του να του γράψει την περιουσία ώστε να είναι μαζί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share