Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

31χρονη Λένα: "Θα πείσω τον άντρα μου να πάρει στην δουλειά του τον εραστή μου, που έχω μαζί του ένα παιδί"

Αληθινή εξομολόγηση

27 Απριλίου 2020 15:01
31χρονη Λένα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Λένας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λένα είναι παντρεμένη 4 χρόνια και έχει ένα παιδί ενός έτους. Το κοριτσάκι της δεν το έκανε με τον σύζυγο της αλλά με τον πρώην σύντροφος της. Ενώ είχε χωρίσει 2 χρόνια πριν παντρευτεί, ο πρώην σύντροφός της επέστρεψε διεκδικώντας την, εκείνη ενέδωσε και έμεινε έγκυος.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Βούλα: "Η γυναίκα του εραστή μου πιστεύει στα ζώδια. Θα της πω ότι αστρολογικά την απατά με άλλη"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Βούλας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βούλα έχει μια σχέση εδώ και 3 χρόνια με έναν παντρεμένο. Για να τον χωρίσει από την γυναίκα του έχει έρθει πολύ κοντά της μέσω κοινών γνωστών. Επειδή έμαθε πως η σύζυγος του πιστεύει πολύ στα ζώδια και η Βούλα ασχολείται με αυτά θέλει να την επηρεάσει λέγοντας της πως ο άντρας της την απατάει ώστε να τον χωρίσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Λίτσα: "Όσο ο άντρας μου δεν θέλει άλλο παιδί, εγώ δεν βάζω στο σπίτι μου την κόρη του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Λίτσας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Ο άντρας της Λίτσας έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο 11 ετών. Η Λίτσα με τον σύζυγο της είναι παντρεμένοι 3 χρόνια και από την πρώτη στιγμή ήθελε να κάνουν ένα παιδί μαζί. Η πεθερά της όμως τον επηρεάζει αρνητικά λέγοντας του ότι έχει ήδη ένα παιδί και δεν χρειάζεται άλλο. Η Λίτσα για να της πάει κόντρα δεν δέχεται την κόρη και την μητέρα του στο σπίτι τους μέχρι να αποφασίσει να κάνουν ένα παιδί μαζί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share