Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

32χρονη Βούλα: "Η γυναίκα του εραστή μου πιστεύει στα ζώδια. Θα της πω ότι αστρολογικά την απατά με άλλη"

Αληθινή εξομολόγηση

27 Απριλίου 2020 14:26
32χρονη Βούλα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Βούλας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βούλα έχει μια σχέση εδώ και 3 χρόνια με έναν παντρεμένο. Για να τον χωρίσει από την γυναίκα του έχει έρθει πολύ κοντά της μέσω κοινών γνωστών. Επειδή έμαθε πως η σύζυγος του πιστεύει πολύ στα ζώδια και η Βούλα ασχολείται με αυτά θέλει να την επηρεάσει λέγοντας της πως ο άντρας της την απατάει ώστε να τον χωρίσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Λίτσα: "Όσο ο άντρας μου δεν θέλει άλλο παιδί, εγώ δεν βάζω στο σπίτι μου την κόρη του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Λίτσας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Ο άντρας της Λίτσας έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο 11 ετών. Η Λίτσα με τον σύζυγο της είναι παντρεμένοι 3 χρόνια και από την πρώτη στιγμή ήθελε να κάνουν ένα παιδί μαζί. Η πεθερά της όμως τον επηρεάζει αρνητικά λέγοντας του ότι έχει ήδη ένα παιδί και δεν χρειάζεται άλλο. Η Λίτσα για να της πάει κόντρα δεν δέχεται την κόρη και την μητέρα του στο σπίτι τους μέχρι να αποφασίσει να κάνουν ένα παιδί μαζί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

38χρονη Κάλια: "Παίρνω τηλέφωνο την γυναίκα του εραστή μου για να τους βάζω να τσακώνονται και να χωρίσει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 38χρονης Κάλιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάλια είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Ο σύζυγος της είναι βαρετός και στάσιμος όπως λέει η ίδια αλλά δεν χωρίζει διότι δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Μέσα σε αυτή την κατάσταση έκανε σχέση με έναν παντρεμένο που είναι στο φιλικό τους περιβάλλον. Για να τον κάνει να χωρίσει από την γυναίκα του, της τηλεφωνεί κρυφά και αλλάζοντας την φωνή της τους βάζει να τσακώνονται.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share