Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

38χρονη Κάλια: "Παίρνω τηλέφωνο την γυναίκα του εραστή μου για να τους βάζω να τσακώνονται και να χωρίσει"

Αληθινή εξομολόγηση

24 Απριλίου 2020 14:15
38χρονη Κάλια:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 38χρονης Κάλιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάλια είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Ο σύζυγος της είναι βαρετός και στάσιμος όπως λέει η ίδια αλλά δεν χωρίζει διότι δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Μέσα σε αυτή την κατάσταση έκανε σχέση με έναν παντρεμένο που είναι στο φιλικό τους περιβάλλον. Για να τον κάνει να χωρίσει από την γυναίκα του, της τηλεφωνεί κρυφά και αλλάζοντας την φωνή της τους βάζει να τσακώνονται.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

31χρονη Στέλλα: "Για να διώξω την πεθερά και την κόρη του άντρα μου, θα μείνω έγκυος"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Στέλλας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Ο άντρας της Στέλλας είχε ξαναπαντρευτεί και χώρισε όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους. Η μητέρα του αντί να στηρίξει την επιλογή του γιου της πήρε το μέρος της πρώην γυναίκας του και κάνει πόλεμο στην Στέλλα. Η σχέση τους είναι πολύ κακή γιατί την προσβάλει συνεχώς και την κατηγορεί ότι εκείνη ευθύνεται που χώρισε το ζευγάρι, αλλά εκτός από αυτό βάζει λόγια και στο παιδί του συζύγου της προσπαθώντας να το στρέψει εναντίον της. Για να την διώξει από την ζωή τους θέλει να μείνει έγκυος ώστε ο άντρας της να στρέψει την προσοχή του εκεί και να μην επηρεάζεται οπό την μητέρα του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

51χρονη Φιλιώ: "βαλα τον μικρό μου γιο να φλερτάρει την κοπέλα του μεγάλου για να τη χωρίσει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 51χρονης Φιλιώς όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Φιλιώ έχει δύο γιους, έναν 32 χρονών και έναν 29. Η κοπέλα του μεγάλου γιου δεν της αρέσει καθόλου και την θεωρεί ξετσίπωτη. Έτσι έβαλε τον μικρό της γιο να την φλερτάρει ώστε να τους χωρίσει, όμως την «πάτησε» και ο ίδιος μαζί της και την ερωτεύτηκε.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share