Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

36χρονη Λουκία: "Για να χωρίσω τον πρώην μου από την ερωμένη του, θα στείλω την κόρη μου να μείνει μαζί τους"

Αληθινή εξομολόγηση

22 Απριλίου 2020 14:00
36χρονη Λουκία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Λουκίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λουκία είναι παντρεμένη 10 χρόνια και έχει ένα κοριτσάκι 8 χρονών. Ο λόγος που είναι σε διάσταση από τον σύζυγο της είναι μια άλλη γυναίκα που μπήκε ανάμεσα τους. Για να τον χωρίσει από την ερωμένη του θέλει να στείλει την κόρη της να πάει να μείνει για λίγο μαζί τους ώστε να τους χωρίσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Ελένη: "Συγκατοικώ με την αδελφή μου και μου αρέσει ο σύντροφος της που μένει μαζί μας"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ελένης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελένη συγκατοικεί στο σπίτι της με την μικρότερη αδελφή της και τον σύντροφο της. Η αδερφή της Ελένης, όπως λέει η ίδια, είναι εγωίστρια και κοιτάει μόνο τον εαυτό της ενώ ο σύντροφος της είναι παιδί μάλαμα και δεν της αξίζει. Για τον λόγο αυτό και επειδή της αρέσει πολύ της Ελένης, θέλει να τους χωρίσει για τον κάνει δικό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζωή: "Για να μη βλέπει ο σύντροφος μου την πρώην του έχω πάρει τα παιδιά του σπίτι και τα επηρεάζω"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Ζωής όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζωή έχει σχέση με έναν άντρα ο οποίος ήταν παντρεμένος και τώρα είναι σε διάσταση. Τώρα με την καραντίνα και επειδή έχει και δύο παιδιά επέστρεψε στο σπίτι που είναι και η γυναίκα του, πράγμα που ενοχλεί τη Ζωή. Επειδή η πρώην γυναίκα του τον διεκδικεί και πάλι πρότεινε στον φίλο της να φέρει τα παιδιά τους στο σπίτι της και να μένουν μαζί ώστε να μπορεί να τα επηρεάσει προς όφελος της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share