Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

32χρονη Ελένη: "Συγκατοικώ με την αδελφή μου και μου αρέσει ο σύντροφος της που μένει μαζί μας"

Αληθινή εξομολόγηση

22 Απριλίου 2020 13:57
32χρονη Ελένη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ελένης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελένη συγκατοικεί στο σπίτι της με την μικρότερη αδελφή της και τον σύντροφο της. Η αδερφή της Ελένης, όπως λέει η ίδια, είναι εγωίστρια και κοιτάει μόνο τον εαυτό της ενώ ο σύντροφος της είναι παιδί μάλαμα και δεν της αξίζει. Για τον λόγο αυτό και επειδή της αρέσει πολύ της Ελένης, θέλει να τους χωρίσει για τον κάνει δικό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζωή: "Για να μη βλέπει ο σύντροφος μου την πρώην του έχω πάρει τα παιδιά του σπίτι και τα επηρεάζω"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Ζωής όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζωή έχει σχέση με έναν άντρα ο οποίος ήταν παντρεμένος και τώρα είναι σε διάσταση. Τώρα με την καραντίνα και επειδή έχει και δύο παιδιά επέστρεψε στο σπίτι που είναι και η γυναίκα του, πράγμα που ενοχλεί τη Ζωή. Επειδή η πρώην γυναίκα του τον διεκδικεί και πάλι πρότεινε στον φίλο της να φέρει τα παιδιά τους στο σπίτι της και να μένουν μαζί ώστε να μπορεί να τα επηρεάσει προς όφελος της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Τάνια: Δεν θέλω την πεθερά μου στο σπίτι. Τσακωνόμαστε επειδή δεν κάνω δουλειές και με εκθέτει στον άνδρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Τάνιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια είναι 34 ετών και έχει πρόβλημα με την πεθερά της διότι δεν κάνει τις δουλειές του σπιτιού την περίοδο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού. Δεν ήταν συνηθισμένη να τις κάνει και τώρα όποτε βρει ευκαιρία η πεθερά της, την εκθέτει στον άντρα της πατώντας πάνω σε αυτό. Έτσι λοιπόν, η Τάνια είπε ψέματα στον άντρα της ότι δέχθηκε επίθεση από τη μάνα του για να μην ξαναέρθει σπίτι και την ενοχλεί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

39χρονη Λένα: "Θα βάλω την κόρη μου να κάνει την άρρωστη, για να μην έρθει η πεθερά μου στο σπίτι. Θέλω να μείνει μακριά μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 39χρονης Λένας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λένα είναι 39 ετών, έχει μια κόρη από προηγούμενο γάμο και έχει παντρευτεί έναν άνδρα που τον περνά 7 χρόνια. Επιπλέον, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη νέα της πεθερά η οποία αντιδρά σε ότι κάνει. Προκειμένου να την αποφύγει στις γιορτές του Πάσχα σκοπεύει να πει ότι η κόρη της είναι άρρωστη προκειμένου να αποφύγει την επίσκεψη της πεθεράς της στο σπίτι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share