Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

39χρονη Λένα: "Θα βάλω την κόρη μου να κάνει την άρρωστη, για να μην έρθει η πεθερά μου στο σπίτι. Θέλω να μείνει μακριά μου"

Αληθινή εξομολόγηση

14 Απριλίου 2020 13:52
39χρονη Λένα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 39χρονης Λένας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λένα είναι 39 ετών, έχει μια κόρη από προηγούμενο γάμο και έχει παντρευτεί έναν άνδρα που τον περνά 7 χρόνια. Επιπλέον, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη νέα της πεθερά η οποία αντιδρά σε ότι κάνει. Προκειμένου να την αποφύγει στις γιορτές του Πάσχα σκοπεύει να πει ότι η κόρη της είναι άρρωστη προκειμένου να αποφύγει την επίσκεψη της πεθεράς της στο σπίτι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

53χρονη Τζένη: "Ο γιος μου θα έρθει για Πάσχα στη Λάρισα και θα τον κρατήσω εδώ με την πρώην του, για να τον χωρίσω από την Αθηναία που συγκατοικεί"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 53χρονης Τζένης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τζένη είναι 53 ετών και θέλει να χωρίσει ο γιος της με την Αθηναία που τα έχει μπλέξει καθώς κρίνει ότι δεν κάνει για γυναίκα του. Σκοπεύει τώρα το Πάσχα που θα την επισκεφτεί στην Λάρισα, να τον κρατήσει και να προσπαθήσει να τον κάνει να τα ξαναβρεί με τη ντόπια κοπέλα που είχε μαζί της σχέση στο παρελθόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάτια: Η κολλητή μου σαν τον Ιούδα άρχισε να μου ζητάει χρήματα για να καλύπτει την απιστία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Κάτιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάτια είναι παντρεμένη και τα έχει παράλληλα με έναν συνάδελφο της επειδή ο γάμος της, όπως λέει, δεν πάει καλά. Η μόνη που ξέρει για την παράνομη σχέση της είναι η κολλητή της η οποία για να μην τα αποκαλύψει όλα στον άντρα της, της ζητάει χρήματα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

54χρονη Βάνα: "Επηρεάζω τον γιο μου για να μην μείνει έγκυος η νύφη μου, είναι μεγαλύτερη και δεν του αξίζει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 54χρονης Βάνας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βάνα έχει πρόβλημα με τη νύφη της η οποία είναι μεγαλύτερη από τον γιο της και χωρισμένη. Επειδή ο γιος της θέλει να κάνει παιδί με την γυναίκα του, η Βάνα πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό εκείνη θα τον δέσει μια για πάντα και δεν το αντέχει αυτό διότι θέλει να τον χωρίσει, επειδή όπως λέει, δεν αξίζει αυτή η γυναίκα για το παιδί της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share