Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

53χρονη Τζένη: "Ο γιος μου θα έρθει για Πάσχα στη Λάρισα και θα τον κρατήσω εδώ με την πρώην του, για να τον χωρίσω από την Αθηναία που συγκατοικεί"

Αληθινή εξομολόγηση

14 Απριλίου 2020 13:25
53χρονη Τζένη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 53χρονης Τζένης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τζένη είναι 53 ετών και θέλει να χωρίσει ο γιος της με την Αθηναία που τα έχει μπλέξει καθώς κρίνει ότι δεν κάνει για γυναίκα του. Σκοπεύει τώρα το Πάσχα που θα την επισκεφτεί στην Λάρισα, να τον κρατήσει και να προσπαθήσει να τον κάνει να τα ξαναβρεί με τη ντόπια κοπέλα που είχε μαζί της σχέση στο παρελθόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάτια: Η κολλητή μου σαν τον Ιούδα άρχισε να μου ζητάει χρήματα για να καλύπτει την απιστία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Κάτιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάτια είναι παντρεμένη και τα έχει παράλληλα με έναν συνάδελφο της επειδή ο γάμος της, όπως λέει, δεν πάει καλά. Η μόνη που ξέρει για την παράνομη σχέση της είναι η κολλητή της η οποία για να μην τα αποκαλύψει όλα στον άντρα της, της ζητάει χρήματα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

54χρονη Βάνα: "Επηρεάζω τον γιο μου για να μην μείνει έγκυος η νύφη μου, είναι μεγαλύτερη και δεν του αξίζει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 54χρονης Βάνας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βάνα έχει πρόβλημα με τη νύφη της η οποία είναι μεγαλύτερη από τον γιο της και χωρισμένη. Επειδή ο γιος της θέλει να κάνει παιδί με την γυναίκα του, η Βάνα πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό εκείνη θα τον δέσει μια για πάντα και δεν το αντέχει αυτό διότι θέλει να τον χωρίσει, επειδή όπως λέει, δεν αξίζει αυτή η γυναίκα για το παιδί της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νένα: "Περιμένω παιδί από τον παντρεμένο ξάδελφο του συντρόφου μου. Θέλω να χωρίσει, αλλά εκείνος το αναβάλει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Νένας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Νένα είναι 29 ετών και περιμένει παιδί από τον ξάδελφο του συντρόφου της ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα. Ο ξάδελφος είναι παντρεμένος και έχει και ένα παιδί. Το θέμα είναι ότι η Νένα επιθυμεί να είναι με τον πατέρα του παιδιού της και για αυτό τον λόγο σκέφτεται να τα αποκαλύψει όλα στη γυναίκα του για να χωρίσουνε.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share