Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

36χρονη: "Η κολλητή μου, φλερτάρει με τον άνδρα μου. Εκείνη με κρατάει στο χέρι γιατί με κάλυψε σε μια παλιά μου απιστία"

Αληθινή εξομολόγηση

10 Απριλίου 2020 13:21
36χρονη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Βάσως όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βάσω είναι 36 ετών και έχει παρατηρήσει ότι ο άνδρας της την περίοδο της καραντίνας ασχολούταν πολύ με το κινητό. Έτσι λοιπόν, έλεγξε το κινητό του και ανακάλυψε ότι φλερτάρει με την κολλητή της. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να την κατσαδιάσει διότι την έχει στο χέρι η κολλητή της την ίδια δεδομένου ότι γνωρίζει για μια απιστία που είχε κάνει η Βάσω στο παρελθόν. Δεν ξέρει με ποιον τρόπο να σταματήσει το φλερτ της κολλητής της με τον άντρα της χωρίς να εκτεθεί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοφία: "Χώρισα γιατί τα έφτιαξα με τον ξάδελφο του συντρόφου μου και τώρα τον θέλω πίσω αλλά ακόμα είμαι με τον άλλον"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Σοφίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία είναι 29 ετών και χώρισε γιατί τα έφτιαξε με τον ξάδελφο του συντρόφου της. Τώρα που τα έχει με τον ξάδελφο, θέλει πίσω τον πρώην της ο οποίος δεν έμαθε ποτέ για την σχέση της Σοφίας με τον ξάδελφό του. Θέλει να πει στον πρώην της ότι της την έπεσε ο ξάδελφός του κακολογώντας τον, ώστε να την δεχτεί και πάλι πίσω. Από την άλλη δεν θέλει να μάθει για το ψέμα που θα πει στον πρώην της, ο ξάδελφος γιατί θέλει να διατηρήσει μαζί του καλές σχέσεις σε περίπτωση που ο πρώην δεν την δεχτεί πίσω.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άντα: "Ο σύντροφος μου με άφησε για την αδερφή μου, πριν το γάμο μας κι ενώ ήμουν έγκυος"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Άντας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Άντα είχε σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος την παράτησε για την αδερφή της 8 μήνες πριν από τον γάμος τους κι ενώ ήταν έγκυος. Με την αδερφή της έκοψε κάθε επαφή ενώ με τον πρώην σύνορο της μιλούσαν μόνο για χάρη του παιδιού. Τους τελευταίους μήνες εκείνος έχει αρχίσει να προσεγγίζει και πάλι την Άντα γιατί όπως φαίνεται η σχέση με την αδερφή της δεν πάει καλά. Τώρα θέλει να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να τα ξαναφτιάξει με τον πρώην της ώστε να χωρίσουν και μετά να διώξει και αυτόν από την ζωή της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share