Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοφία: "Χώρισα γιατί τα έφτιαξα με τον ξάδελφο του συντρόφου μου και τώρα τον θέλω πίσω αλλά ακόμα είμαι με τον άλλον"

Αληθινή ιστορία

9 Απριλίου 2020 14:17
Σοφία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Σοφίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία είναι 29 ετών και χώρισε γιατί τα έφτιαξε με τον ξάδελφο του συντρόφου της. Τώρα που τα έχει με τον ξάδελφο, θέλει πίσω τον πρώην της ο οποίος δεν έμαθε ποτέ για την σχέση της Σοφίας με τον ξάδελφό του. Θέλει να πει στον πρώην της ότι της την έπεσε ο ξάδελφός του κακολογώντας τον, ώστε να την δεχτεί και πάλι πίσω. Από την άλλη δεν θέλει να μάθει για το ψέμα που θα πει στον πρώην της, ο ξάδελφος γιατί θέλει να διατηρήσει μαζί του καλές σχέσεις σε περίπτωση που ο πρώην δεν την δεχτεί πίσω.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άντα: "Ο σύντροφος μου με άφησε για την αδερφή μου, πριν το γάμο μας κι ενώ ήμουν έγκυος"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Άντας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Άντα είχε σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος την παράτησε για την αδερφή της 8 μήνες πριν από τον γάμος τους κι ενώ ήταν έγκυος. Με την αδερφή της έκοψε κάθε επαφή ενώ με τον πρώην σύνορο της μιλούσαν μόνο για χάρη του παιδιού. Τους τελευταίους μήνες εκείνος έχει αρχίσει να προσεγγίζει και πάλι την Άντα γιατί όπως φαίνεται η σχέση με την αδερφή της δεν πάει καλά. Τώρα θέλει να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να τα ξαναφτιάξει με τον πρώην της ώστε να χωρίσουν και μετά να διώξει και αυτόν από την ζωή της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

36χρονη Καίτη: "Η αδερφή μου παράτησε τον άντρα της για τον εραστή της, που όμως διεκδικώ και εγώ"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Καίτης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η αδερφή της Καίτης απάτησε τον σύζυγο της και είναι στα χωρίσματα. Ο άντρας με τον οποίο έκανε σχέση είναι κοινός τους φίλος ο οποίος φλέρταρε παλιότερα την Καίτη η οποία είναι ελεύθερη. Επειδή ο γαμπρός της είναι πολύ καλό παιδί όπως λέει η ίδια και δεν του αξίζει όλο αυτό, θα διεκδικήσει τον εραστή της αδερφής της ώστε εκείνη να γυρίσει στον γάμο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share