Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Άντα: "Ο σύντροφος μου με άφησε για την αδερφή μου, πριν το γάμο μας κι ενώ ήμουν έγκυος"

Αληθινή εξομολόγηση

8 Απριλίου 2020 13:40
Άντα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Άντας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Άντα είχε σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος την παράτησε για την αδερφή της 8 μήνες πριν από τον γάμος τους κι ενώ ήταν έγκυος. Με την αδερφή της έκοψε κάθε επαφή ενώ με τον πρώην σύνορο της μιλούσαν μόνο για χάρη του παιδιού. Τους τελευταίους μήνες εκείνος έχει αρχίσει να προσεγγίζει και πάλι την Άντα γιατί όπως φαίνεται η σχέση με την αδερφή της δεν πάει καλά. Τώρα θέλει να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να τα ξαναφτιάξει με τον πρώην της ώστε να χωρίσουν και μετά να διώξει και αυτόν από την ζωή της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

36χρονη Καίτη: "Η αδερφή μου παράτησε τον άντρα της για τον εραστή της, που όμως διεκδικώ και εγώ"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Καίτης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η αδερφή της Καίτης απάτησε τον σύζυγο της και είναι στα χωρίσματα. Ο άντρας με τον οποίο έκανε σχέση είναι κοινός τους φίλος ο οποίος φλέρταρε παλιότερα την Καίτη η οποία είναι ελεύθερη. Επειδή ο γαμπρός της είναι πολύ καλό παιδί όπως λέει η ίδια και δεν του αξίζει όλο αυτό, θα διεκδικήσει τον εραστή της αδερφής της ώστε εκείνη να γυρίσει στον γάμο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή: "Έχω παιδί με τον άντρα της αδερφής μου. Εκείνη δεν μπορεί να κάνει παιδιά, θέλω να τους χωρίσω"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Νατάσας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Φανή πριν δύο χρόνια είχε μια σχέση ενώ παράλληλα τα είχε και με τον γαμπρό της από τον οποίο έμεινε έγκυος. Στην αδερφή της είπε πως το παιδί ήταν από την κανονική της σχέση γιατί δεν ήξερε τίποτα για τον παράνομο δεσμό της. Για να αναγνωρίσει το παιδί ο άντρας της αδερφής της, της είπε πως πρέπει πρώτα να χωρίσει εκείνη όμως αυτός δεν έπραξε το ίδιο. Η Φανή είναι αποφασισμένη τώρα να τα αποκαλύψει όλα για να τους κάνει να χωρίσουν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share