Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νατάσα: "Έμαθα ότι παλιά η αδερφή μου τα είχε με τον άντρα μου. Θα μείνω έγκυος για να τον κρατήσω μαζί μου"

Αληθινή εξομολόγηση

6 Απριλίου 2020 15:05
Νατάσα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Νατάσας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Νατάσα είναι παντρεμένη 4 χρόνια και ο άντρας της πριν από τον γάμο τους είχε σχέση με την αδερφή της πράγμα που δεν γνώριζε. Φοβάται όμως να του πει κάτι διότι ανησυχεί μήπως της εγκαταλείψει και γυρίσει σε εκείνη. Έτσι σκέφτεται να μείνει έγκυος για να τον κρατήσει κοντά της.

36χρονη Ελίζα: "Τα έχω με τον άντρα της αδερφής μου, δεν αντέχω μακριά του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Ελίζας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελίζα είναι παντρεμένη 9 χρόνια και έχει ένα παιδί 8 ετών. Ο γάμος της δεν είναι ρόδινος καθώς έχει προβλήματα με τον σύζυγο της. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση έκανε παράλληλη σχέση, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, με τον άντρα της αδερφής της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζωή: Παντρεύομαι αλλά επέστρεψε ο πρώην μου. Τον θέλω πάλι αλλά δεν θέλω να ακυρώσω τον γάμο

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Ζωής όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζωή ετοιμάζεται να παντρευτεί τέλος του Μάη και ένας λόγος που θέλει να το κάνει είναι γιατί βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Με τον μέλλοντα σύζυγο της δεν είναι πολύ καιρό μαζί και ούτε είναι τρελά ερωτευμένη. Ο μεγάλος της έρωτας, ο οποίος την χώρισε για μια άλλη γυναικά, επέστρεψε και πάλι στην ζωή της και την διεκδικεί λίγο πριν τον γάμο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share