Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

30χρονη Γιάννα: "Τα έχω με παντρεμένο και δίνουμε ραντεβού στο σούπερ μάρκετ"

Αληθινή εξομολόγηση

2 Απριλίου 2020 14:36
30χρονη Γιάννα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Γιάννας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Γιάννα έχει σχέση πάνω από ένα χρόνο με έναν παντρεμένο. Λόγω καραντίνας δίνουν ραντεβού στο σούπερ μάρκετ για να βλέπονται από κοντά πιο τακτικά. Επειδή τον ζηλεύει σκέφτεται να βάλει κάτι δικό της μέσα στα πράγματα του ώστε να το βρει η γυναίκα του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

35χρονη, Σοφία: Η πεθερά μου βγαίνει έξω παρά την καραντίνα. Θέλει να ελέγχει που ξοδεύω τα χρήματά μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Σοφίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία έχει πρόβλημα με την πεθερά της. Τα τρία τελευταία χρόνια του γάμου της, η Σοφία είναι αναγκασμένη να έχει την πεθερά της μέσα στο σπίτι της. Ήρθε για κάποιο διάστημα στο σπίτι λόγω θέματος υγείας. Οικονομικά έχουν όφελος στο σπίτι, διαχειρίζεται η Σοφία τη σύνταξη της πεθεράς της. Έρχεται μετά η καραντίνα και σταματάει την δουλειά η Σοφία και μένει σπίτι. Η πεθερά της κάθε μέρα ξυπνάει από τις 6, φτιάχνει καφέ, πάει έξω σε σούπερ μάρκετ, τράπεζα, φαρμακείο και γενικά όπου μπορεί. Οι καυγάδες ασταμάτητοι. Πήγε στην τράπεζα και είδε ότι η Σοφία έχει ξοδέψει 650 ευρώ, αλλά η Σοφία λέει ότι μιας κι εκείνη μένει μαζί τους, τρώει, πλένεται, άρα πρέπει να πληρώνει κιόλας.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νέλλυ: Τα παιδιά μου είναι στο χωριό της πεθεράς μου. Όμως δεν με αφήνει να τα δώσω στην μητέρα μου να τα προσέχει

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Νέλλυς όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Νέλλυ είναι 36 ετών και παντρεμένη 10 χρόνια και έχει δύο παιδιά. Ο άντρας της έμεινε στο εξωτερικό λόγω της δουλειάς του την περίοδο του κορωνοϊού και η ίδια συνεχίζει την δουλειά της στην Αθήνα και για αυτό τον λόγο πήγε τα παιδιά της στο χωριό να τα προσέχει η πεθερά της. Η μητέρα της, δήλωσε στη Νέλλυ ότι θέλει να πάρει τα παιδιά στο σπίτι της να τα προσέχει η ίδια αλλά η πεθερά της δεν τα δίνει πίσω. Η Νέλλυ αντιτίθεται στην πεθερά της καθώς δεν θέλει να τα αφήσει άλλο στο χωριό και δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share