Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

35χρονη, Σοφία: Η πεθερά μου βγαίνει έξω παρά την καραντίνα. Θέλει να ελέγχει που ξοδεύω τα χρήματά μου

Αληθινή εξομολόγηση

1 Απριλίου 2020 13:24
35χρονη, Σοφία: Η πεθερά μου βγαίνει έξω παρά την καραντίνα. Θέλει να ελέγχει που ξοδεύω τα χρήματά μου
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Σοφίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία έχει πρόβλημα με την πεθερά της. Τα τρία τελευταία χρόνια του γάμου της, η Σοφία είναι αναγκασμένη να έχει την πεθερά της μέσα στο σπίτι της. Ήρθε για κάποιο διάστημα στο σπίτι λόγω θέματος υγείας. Οικονομικά έχουν όφελος στο σπίτι, διαχειρίζεται η Σοφία τη σύνταξη της πεθεράς της. Έρχεται μετά η καραντίνα και σταματάει την δουλειά η Σοφία και μένει σπίτι. Η πεθερά της κάθε μέρα ξυπνάει από τις 6, φτιάχνει καφέ, πάει έξω σε σούπερ μάρκετ, τράπεζα, φαρμακείο και γενικά όπου μπορεί. Οι καυγάδες ασταμάτητοι. Πήγε στην τράπεζα και είδε ότι η Σοφία έχει ξοδέψει 650 ευρώ, αλλά η Σοφία λέει ότι μιας κι εκείνη μένει μαζί τους, τρώει, πλένεται, άρα πρέπει να πληρώνει κιόλας.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νέλλυ: Τα παιδιά μου είναι στο χωριό της πεθεράς μου. Όμως δεν με αφήνει να τα δώσω στην μητέρα μου να τα προσέχει

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Νέλλυς όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Νέλλυ είναι 36 ετών και παντρεμένη 10 χρόνια και έχει δύο παιδιά. Ο άντρας της έμεινε στο εξωτερικό λόγω της δουλειάς του την περίοδο του κορωνοϊού και η ίδια συνεχίζει την δουλειά της στην Αθήνα και για αυτό τον λόγο πήγε τα παιδιά της στο χωριό να τα προσέχει η πεθερά της. Η μητέρα της, δήλωσε στη Νέλλυ ότι θέλει να πάρει τα παιδιά στο σπίτι της να τα προσέχει η ίδια αλλά η πεθερά της δεν τα δίνει πίσω. Η Νέλλυ αντιτίθεται στην πεθερά της καθώς δεν θέλει να τα αφήσει άλλο στο χωριό και δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share