Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Μάγδα: "Ματαίωσα το γάμο μου λόγω κορωνοϊού. Θα κάνω αλλού τη δεξίωση χωρίς να το ξέρει η πεθερά μου"

Αληθινή εξομολόγηση

30 Μαρτίου 2020 13:26
Μάγδα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Μάγδας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Μάγδα αναγκάστηκε να ματαιώσει τον γάμο της λόγω του κορωνοϊού όμως η ξαφνική αυτή ανατροπή στα σχέδια την εννόησε κατά κάποιο τρόπο. Τον γάμο της τον έχει αναλάβει εξολοκλήρου η πεθερά της, από την εκκλησία έως και τους καλεσμένους. Για το γλέντι έκλεισε μια αίθουσα δεξιώσεων πράγμα όμως που δεν επιθυμούσε καθόλου η Μάγδα και ήταν ο λόγος που τσακωνόταν συνέχεια με τον μέλλοντα σύζυγο της. Τώρα με αφορμή την αναβολή του γάμου θέλει να τα αλλάξει όλα χωρίς να το γνωρίζει η πεθερά της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζέτα: Ο άνδρας μου φροντίζει τη μητέρα του και όχι εμένα και το παιδί μας, τον απειλώ ότι θα φύγω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Ζέτας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζέτα είναι 36 ετών, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πεθερά της την οποία έδιωξε από το διαμέρισμά της στην ίδια πολυκατοικία που διέμενε. Ο άντρας της έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του και δεν της χαλάει χατίρι όμως η Ζέτα πιστεύει ότι αυτή είναι πονηρή και βρίσκει διάφορες προφάσεις για την υγεία της ειδικά τώρα στην περίοδο του κορωνοϊού ώστε να την προσέχει ο γιος της. Η πεθερά της έχει την απαίτηση να την βοηθά και στις δουλειές του σπιτιού της η Ζέτα η οποία έχει φτάσει στα όριά της με αυτή την κατάσταση και σκοπεύει να πάρει το παιδί της και να αφήσει τον άντρα της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share