Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζέτα: Ο άνδρας μου φροντίζει τη μητέρα του και όχι εμένα και το παιδί μας, τον απειλώ ότι θα φύγω

Αληθινή εξομολόγηση!

27 Μαρτίου 2020 16:32
Ζέτα: Ο άνδρας μου φροντίζει τη μητέρα του και όχι εμένα και το παιδί μας, τον απειλώ ότι θα φύγω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Ζέτας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζέτα είναι 36 ετών, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πεθερά της την οποία έδιωξε από το διαμέρισμά της στην ίδια πολυκατοικία που διέμενε. Ο άντρας της έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του και δεν της χαλάει χατίρι όμως η Ζέτα πιστεύει ότι αυτή είναι πονηρή και βρίσκει διάφορες προφάσεις για την υγεία της ειδικά τώρα στην περίοδο του κορωνοϊού ώστε να την προσέχει ο γιος της. Η πεθερά της έχει την απαίτηση να την βοηθά και στις δουλειές του σπιτιού της η Ζέτα η οποία έχει φτάσει στα όριά της με αυτή την κατάσταση και σκοπεύει να πάρει το παιδί της και να αφήσει τον άντρα της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή: Μένω σπίτι με τα δύο παιδιά του συντρόφου μου και δεν μπορώ να τους επιβληθώ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Φανής όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Φανή είναι 30 ετών και μένει στο σπίτι του συντρόφου της μαζί του και μαζί τους ζουν και τα δύο παιδιά του τα οποία έχουν κάνει δύσκολη την ζωή της Φανής διότι είναι πολύ κακομαθημένα και άτακτα και θέλουν να γίνεται συνεχώς το δικό τους. Η Φανή έχει κουραστεί με αυτή την κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει. Κρυφή της επιθυμία είναι να πάνε τα παιδιά στη μάνα τους ώστε να ησυχάσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share