Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Σοφία: Ο γάμος μου ματαιώθηκε λόγω κορωνοϊού. Η πεθερά μου βρήκε ευκαιρία να με χωρίσει από τον γιο της

Αληθινή εξομολόγηση

26 Μαρτίου 2020 13:53
Σοφία: Ο γάμος μου ματαιώθηκε λόγω κορωνοϊού. Η πεθερά μου βρήκε ευκαιρία να με χωρίσει από τον γιο της
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Σοφίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία είναι 31 ετών και ο γάμος της ματαιώθηκε λόγω του κορωνοϊού. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η πεθερά της κρατάει τον γιο της και μελλοντικό σύζυγο της Σοφίας, κλεισμένο μέσα στο σπίτι χωρίς να τον αφήνει να βγει και να πάει να την δει. Η Σοφία πιστεύει ότι η πεθερά της βρήκε την ευκαιρία να την ξεφορτωθεί και να ακυρώσει τον γάμο διότι έχει την αίσθηση ότι δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στην πεθερά της λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι επιφανής και πλούσια.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή: Μένω σπίτι με τα δύο παιδιά του συντρόφου μου και δεν μπορώ να τους επιβληθώ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Φανής όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Φανή είναι 30 ετών και μένει στο σπίτι του συντρόφου της μαζί του και μαζί τους ζουν και τα δύο παιδιά του τα οποία έχουν κάνει δύσκολη την ζωή της Φανής διότι είναι πολύ κακομαθημένα και άτακτα και θέλουν να γίνεται συνεχώς το δικό τους. Η Φανή έχει κουραστεί με αυτή την κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει. Κρυφή της επιθυμία είναι να πάνε τα παιδιά στη μάνα τους ώστε να ησυχάσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share