Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φανή: Μένω σπίτι με τα δύο παιδιά του συντρόφου μου και δεν μπορώ να τους επιβληθώ

Η αληθινή εξομολόγηση!

26 Μαρτίου 2020 13:22
Φανή: Μένω σπίτι με τα δύο παιδιά του συντρόφου μου και δεν μπορώ να τους επιβληθώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Φανής όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Φανή είναι 30 ετών και μένει στο σπίτι του συντρόφου της μαζί του και μαζί τους ζουν και τα δύο παιδιά του τα οποία έχουν κάνει δύσκολη την ζωή της Φανής διότι είναι πολύ κακομαθημένα και άτακτα και θέλουν να γίνεται συνεχώς το δικό τους. Η Φανή έχει κουραστεί με αυτή την κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει. Κρυφή της επιθυμία είναι να πάνε τα παιδιά στη μάνα τους ώστε να ησυχάσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ελένη: Με ένα παιδί και έγκυος στο δεύτερο αντιμετωπίζει κρίση στο γάμο της τώρα που είναι σε καραντίνα

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ελένης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελένη είναι παντρεμένη, έχει ένα παιδί που πάει σχολείο και είναι έγκυος στο δεύτερο. Τις 15 μέρες που βρίσκεται σε καραντίνα αντιμετωπίζει κρίση στο γάμο της γιατί ο σύζυγος της που εξακολουθεί να εργάζεται δεν τη βοηθάει σε τίποτα και υπάρχουν πολλές εντάσεις μεταξύ τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τόνια: Θα αποκαλύψω στην ξαδέρφη μου ότι τα έχω με τον άντρα της όταν θα βαφτίσω το παιδί τους

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τόνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τόνια έχει σχέση με τον άντρα της ξαδέρφης της εδώ και 5 χρόνια. Πριν εκείνος γνωρίσει την ξαδέρφη της και παντρευτούν, είχαν σχέση οι δυο τους 1,5 χρόνο αλλά χώρισαν. Όμως εκείνη επειδή δεν τον ξεπέρασε ποτέ έκανε παράλληλη σχέση και πάλι μαζί του. Τώρα θέλει να αποκαλύψει στην ξαδέρφη της ότι τα έχει με τον άντρα της την ημέρα που θα γίνει νονά του παιδιού τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

29χρονη Ζωή: Πρέπει να μένω με τους γονείς μου αλλά ανησυχώ για την σχέση μου που βρίσκεται σε άλλη πόλη (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Ζωής όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζωή συγκατοικεί εδώ και ενάμιση χρόνο με τον σύντροφό της ωστόσο αναγκάστηκε να φύγει από την Αθήνα λόγω του κορωνοϊού και να πάει στην Πρέβεζα αφού έκλεισε η δουλειά της και δεύτερον ήθελε να είναι κοντά στους γονείς της οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες για να τους βοηθήσει. Η Ζωή ζηλεύει μια ένοικο της πολυκατοικίας που διαμένει στην Αθήνα, την Σοφία η οποία είναι φοιτήτρια, επειδή πιστεύει ότι βλέπει ερωτικά τον σύντροφό της, ειδικά τώρα που αυτός έχει παραμείνει και η ίδια είναι μακριά του. Φοβάται ότι κάτι μπορεί να συμβεί με τον σύντροφό της και την Σοφία.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share