Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

30χρονη Φένια: Για να πληγώσω τη ζηλιάρα φίλη μου, φλερτάρω με τον πλούσιο φίλο της

Η αληθινή ιστορία που σοκάρει!

6 Μαρτίου 2020 14:26
30χρονη Φένια: Για να πληγώσω τη ζηλιάρα φίλη μου, φλερτάρω με τον πλούσιο φίλο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φένιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Φένια, 30 ετών, έχει μια φίλη, με την οποία ήταν πάντα μια χαρά. Η φίλη της όμως, ζήλευε την Φένια, για μικροπράγματα. Εδώ και 3 χρόνια τα έχει η Φένια με ένα παιδί που δουλεύει σε μία εταιρία σεκιούριτι. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η φίλη της κατάφερε και τα έφτιαξε με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας που δουλεύει το αγόρι της Φένιας. Από τότε, η φίλη της έχει αρχίσει να μιλάει στη Φένια επιδεικτικά και να την προσβάλει. Αποφάσισε η Φένια να την πέσει στον ιδιοκτήτη για να την πληγώσει. Συν ότι μπορεί να βοηθήσει και το αγόρι της έτσι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Είμαι έγκυος από τον αδελφό του αρραβωνιαστικού μου. Θα κάνω κανονικά το γάμο"!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Άσπας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Άσπα, 29 ετών, είναι αρραβωνιασμένη εδώ και 2 χρόνια. Ο αρραβωνιαστικός της έχει έναν αδελφό τρία χρόνια μεγαλύτερο και εκείνος είναι παντρεμένος με μία πολύ κακιά γυναίκα. Η Άσπα κοιμήθηκε μαζί του. Τώρα έχει παράλληλη σχέση μαζί του ενώ είναι αρραβωνιασμένη με τον αδελφό του. Έμεινε έγκυος και ο πατέρας του παιδιού είναι ο αδελφός του αρραβωνιαστικού της. Σκέφτεται να πει ότι είναι του μνηστήρα της για να επισπεύσει το γάμο αλλά να το πει και στον αδελφό του για να το ξέρει, να είναι το μυστικό τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share