Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αλίκη: Θα εκδικηθώ τον αδερφό του άντρα μου. Άφησε έγκυο τη μνηστή του ενώ τα έχει μαζί μου

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

10 Ιανουαρίου 2020 15:48
Αλίκη: Θα εκδικηθώ τον αδερφό του άντρα μου. Άφησε έγκυο τη μνηστή του ενώ τα έχει μαζί μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Αλίκης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Αλίκη είναι παντρεμένη τεσσεράμισι χρόνια. Έχει ερωτευτεί τον αδερφό του άντρα της ο οποίος και αυτός έχει παράλληλα μνηστή. Έχουν σχέση περίπου έναν χρόνο. Η είδηση ότι η μνηστή του είναι έγκυος την κλόνισε. Η Αλίκη αισθάνεται ότι ο αδερφός του άντρα της την κορόιδεψε για αυτό θέλει να τον εκδικηθεί.

Άννα, 37 ετών: "Απάτησα τον εραστή μου για να ζηλέψει. Εκείνος θα το πει στον άντρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Άννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Άννα είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια. Δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της και ζει στην οικονομική ασφάλεια του συζύγου της. Στα 33 της γνώρισε έναν άντρα, εμφανισιακά όμορφο, που δουλεύει συνήθως σε νυχτερινά μαγαζιά και δεν βγάζει πολλά λεφτά. Η σχέση τους ήταν καλή αλλά ζήλευε πολύ η Άννα. Εκείνος συναναστρεφόταν με διάφορες στη δουλειά του. Θέλησε κι εκείνη να τον κάνει να ζηλέψει, οπότε φλέρταρε με έναν φίλο του. Της έδειξε ενδιαφέρον και έκαναν κάτι. Όταν το έμαθε ο εραστής της ήταν εξοργισμένος. Του εξήγησε τι έγινε, ότι τα έκανε όλα για την σχέση τους γιατί τον ζήλευε, αλλά αυτός δεν άκουγε. Της είπε ότι θα πιάσει τον άντρα της και θα του τα πει όλα. Εκείνη δεν θέλει να χωρίσει γιατί είναι οικονομικά βολεμένη, προσπαθεί να εξαγοράσει τον εραστή της με δώρα!

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share