Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διάλεξε μία από τις 9 φωτογραφίες και δες ποιος σύντροφος σου ταιριάζει!

Κι όμως είναι έγκυρο!

6 Δεκεμβρίου 2019 16:31
Διάλεξε μία από τις 9 φωτογραφίες και δες ποιος σύντροφος σου ταιριάζει!

Στην αρχή είσαι λίγο δύσπιστος και δεν μπορείς να πιστέψεις πως ένα τέτοιου είδους τεστ θα είναι έγκυρο, όπως θα έχεις παρατηρήσει όμως και σε παλαιότερα τεστ που έχουμε δημοσιεύσει, όπως εκείνο με το ζώο που θα δεις πρώτο στην φωτογραφία τα αποτελέσματα τελικά ισχύουν και είναι απόλυτα έγκυρα!

Διάλεξε λοιπόν μια από τις παρακάτω φωτογραφίες και δες ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα:

1. Αν διάλεξες την έκρηξη χρωμάτων, θες κάποιον που να δέχεται εύκολα και με τη μία να δοκιμάσει καινούρια πράγματα, από το να κάνετε ελεύθερη πτώση, μέχρι το να πάει στο πάρτι κάποιου που δεν γνωρίζει. Δεν έχεις χρόνο για κάποιον που αράζει στο σπίτι του και βλέπει τηλεόραση - θες κάποιον που θα συμπληρώνει τον αχαλίνωτο ενθουσιασμό σου για ζωή.

2. Αν διάλεξες τα δαχτυλίδια σε γήινους τόνους, θες κάποιον τόσο προσγειωμένο που δεν έχει Facebook ή Twitter. Χρειάζεσαι κάποιον ο οποίος θα σε συνεπαίρνει τόσο, ώστε να ξεχνάς τη selfie που θες να βγάλεις για να ανεβάσεις στο instagram story σου.

3. Αν διάλεξες τις μουντζούρες σε βαθύ μωβ, θες κάποιον με καλλιτεχνική φλέβα που να μπορεί να σε βγάλει όμορφες φωτογραφίες. Θες να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον με τον οποίο να βλέπετε μαζί τέλειες ταινίες και μουσεία και αξιοθέατα.

4. Οι ασπρόμαυρες γραμμές δείχνουν ότι χρειάζεσαι κάποιον πρακτικό και ήρεμο, ο οποίος θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις πολύ απλές αιτίες πίσω από καταστάσεις που σε φρικάρουν, όπως ο τσακωμός με την κολλητή σου. Θες κάποιος να μπορεί να σε συνεφέρει όταν χάνεις τον έλεγχο.

5. Οι θολές κουκκίδες φωτός, δείχνουν πως χρειάζεσαι κάποιον ευαίσθητο, να σε φιλάει πολύ και να εκτιμά την κάθε ρομαντική κομεντί που θα βλέπετε μαζί (ακόμα κι αν την έχετε ξαναδεί). Το κρεβάτι σου δε θα είναι παρά μια υπενθύμιση της σημαντικότητας της αγκαλιάς του όταν εκείνος λείπει, μια άβυσσος θλίψης που τον περιμένει για να γεμίσει χαρά.

6. Οι γεωμετρικές πορτοκαλί γραμμές, σημαίνουν ότι χρειάζεσαι κάποιον τακτικό και φιλόδοξο, ο οποίος καταφέρνει πάντα να βρίσκει εκπτωτικά, αεροπορικά εισιτήρια. Θα σου κλείσει κι ένα άνετο Airbnb και θα το κάνει να μοιάζει με το πιο ακριβό και ρομαντικό ξενοδοχείο του κόσμου. Αυτός σου πρέπει.

7. Τα έντονα ηλεκτρικά φώτα δείχνουν ότι θες κάποιον γεμάτο ενέργεια και κίνητρο, ο οποίος θα χρησιμοποιεί την αποφασιστικότητά του για να σε σηκώσει από το κρεβάτι στις έξι το πρωί, ώστε να πάτε μαζί για τρέξιμο. Μπορεί να σου ακούγεται τρελό, αλλά πρόκειται ακριβώς για εκείνον τον άνθρωπο που θα ξυπνήσει μέσα σου την πλευρά του εαυτού σου που δε θέλει να περνάει όλη τη μέρα στο κρεβάτι.

8. Αν διάλεξες τα γαλάζια τύπου σύννεφα, χρειάζεσαι δίπλα σου κάποιον εσωστρεφή, κάποιον που θα δεσμευτεί μαζί σου και θα θέλει να υιοθετήσετε πολλά γατάκια. Αυτός μπορεί να κάνει το διαμέρισμά σας το πιο διασκεδαστικό μέρος του κόσμου, επειδή - όπως κι εσύ - ξέρει πως δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω από κρασί, καλή ταινία και φαγητό για να είσαι ευτυχισμένος.

9. Οι γραμμές που διασχίζουν η μία την άλλη δείχνουν πως θες κάποιον πνευματώδη και ομιλητικό, εκείνον που θα κάνει τον κόσμο να σας κάνει παρατήρηση επειδή μιλάτε συνέχεια, επειδή δεν μπορείτε να σταματήσετε να συζητάτε για τα κρυμμένα μηνύματα του "Game of Thrones". Είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα σε κάνει να θες να κολλήσεις μαζί του στην κίνηση, επειδή μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κατάσταση κάπως διεγερτική.

TAGS
 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share