Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία: «Με κορόιδεψε, τον πίστεψα, με διέλυσε…»

Μια ιστορία που σοκάρει!

30 Νοεμβρίου 2019 14:53
Αληθινή ιστορία: «Με κορόιδεψε, τον πίστεψα, με διέλυσε…»

Γνωριστήκαμε πριν πέντε χρόνια όταν εγώ είχα πάρει διαζύγιο από τον άντρα μου… Η γνωριμία έγινε μέσω ίντερνετ… Μιλάγαμε μια εβδομάδα και μετά βρεθήκαμε από κοντά! Μια αληθινή ιστορία που σοκάρει!

Δείτε επίσης: Λένα, 32 ετών: Παίρνω κρυφά χρήματα από την πεθερά μου για να τα δίνω στον εραστή μου

Σύντομα κάναμε σχέση για ενάμιση χρόνο και μετά αρραβωνιαστήκαμε..

Εξαρχής, βλεπόμασταν πολύ λίγο γιατί είχα και δυο παιδιά να φροντίσω…

Ξαφνικά. εκεί που όλα πήγαιναν καλά, μένει άνεργος και μου λέει ότι θα φύγει για Αμερική μιας και είχε γεννηθεί εκεί και είχε συγγενείς που θα του έδιναν δουλειά.

Μου πρότεινε μάλιστα, αν ήθελα, να πήγαινα μαζί του!

Είπα «ναι«…

Τις επόμενες ημέρες, πήγα από την Αμερικάνικη πρεσβεία για συνέντευξη αλλά μου αρνήθηκαν τη βίζα.

Το συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ότι θα περίμενα ένα χρόνο Ελλάδα να μαζέψει χρήματα και μετά θα με έπαιρνε εκεί να παντρευτούμε!

Περίμενα πιστή και αφοσιωμένη… Όλο αυτό το διάστημα ούτε καν χρήματα δεν έστελνε παρότι είχαμε αρραβωνιαστεί πριν φύγει και ήξερε ότι ήμουν άνεργη και το μόνο που έκανα είναι να τον περιμένω….

Ο καιρός πέρασε και ήρθε το πολυπόθητο καλοκαίρι…Είχα ετοιμάσει διαβατήρια, βίζες, το’ χα πει στους γονείς μου, στους φίλους μου, στους συγγενείς… Όλα ήταν έτοιμα!

Ήρθε τελικά στην Ελλάδα και περάσαμε το καλοκαίρι μαζί!

Λίγες ημέρες πριν το προγραμματισμένο ταξίδι μας, μου είπε ότι πρέπει να περιμένω λίγο ακόμη έτσι ώστε να κάνει τα χαρτιά μου από την Αμερική.

Αυτή τη φορά δεν το δέχτηκα….

Έφυγε σαν τον κλέφτη…Τη μία μέρα ήμασταν μαζί σε ξενοδοχείο και την επόμενη ακριβώς εξαφανίστηκε…

Ανησύχησα ότι έχει πάθει κάποιο κακό και τον έπαιρνα τηλέφωνα στο κινητό του… Ήταν κλειστό.

Άρχισα να παίρνω και στο σπίτι του αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο… Δεν το σήκωνε κανείς…

Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με τους γονείς του αλλά δεν τα κατάφερα… Πήγα από το σπίτι του, χτυπούσα τα κουδούνια, καμία ανταπόκριση…Επέστρεψα σπίτι, πέφτω στο κρεβάτι και του στέλνω μήνυμα…

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι έφυγες μόνος σου… Όλοι μου λένε ότι έχεις φύγει και εγώ απαντάω… αποκλείεται»…

Και μου απαντάει:

«Ναι, δεν μου άφησες επιλογή, έχω φύγει…»

Τα κατάφερε, με διέλυσε…

Για μήνες έπασχα από κατάθλιψη και έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή… Ύστερα από πολύ καιρό κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου…

Από τότε, κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα με θυμάται…

Φυσικά δεν δέχομαι ούτε καν να τον συναντήσω, ούτε να του μιλήσω

Αληθινή ιστορία: "Μετάνιωσα που έκανα αλλαγή φύλου"!

Μια 44χρονη γυναίκα από τη Βρετανία αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου και ξεκίνησε σταδιακά με ορμονοθεραπεία, για να γίνει άντρας.

Η μεταμόρφωση αυτού του άντρα σε γυναίκα βήμα-βήμα (pics)

Όπως δήλωσε όμως σε μια εκπομπή του BBC που αποφάσισε να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία και ιστορία πλέον το έχει μετανιώσει και έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για διακοπή της φυλομετάβασης ώστε να ξεκινήσει και πάλι απ΄την αρχή τη ζωή της σαν γυναίκα.

Μιλώντας στο Newsnight η εν λόγω Βρετανίδα, ονόματι Ντέμπι, αποκάλυψε στην παρουσιάστρια Ντέμπορα Κοέν ότι αισθάνεται πως «ακρωτηρίασε» το σώμα με το οποίο γεννήθηκε, με τις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στο πλαίσιο της αρχικής φυλομετάβασής της.


Η Ντέμπι, η οποία γεννήθηκε γυναίκα, συνειδητοποίησε ότι θέλει να γίνει διεμφυλικός άνδρας μετά τα 40 της, αφού παρακολούθησε ένα επεισόδιο μιας τηλεοπτικής εκπομπής των 90's, στο οποίο ο παρουσιαστής έπαιρνε συνέντευξη από transgender άτομα που είχαν αλλάξει το φύλο τους από γυναικείο σε ανδρικό. Όπως χαρακτηριστικά είπε, η συνειδητοποίηση αυτής της επιθυμίας ήρθε ξαφνικά, παρακολουθώντας αυτά τα άτομα να μιλούν για τις εμπειρίες τους. «Σκέφτηκα, αυτή είμαι κι εγώ, αυτό είναι που πρέπει να κάνω».

Η γυναίκα, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν μικρή σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ξεκίνησε να λαμβάνει τεστοστερόνη. Οι φωτογραφίες από τη φυλομετάβασή της τα επόμενα τρία χρόνια δέιχνουν ότι η εμφάνισή της σταδιακά έγινε εμφανώς «ανδρική» και δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να μαντέψει, βλέποντάς τη, ότι είχε γεννηθεί με άλλο φύλο.

Αφού ολοκλήρωσε τη φυλομετάβασή της και χειρουργικά, με επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου (που περιλάμβανε τη δημιουργία ενός ανδρικού μορίου με δέρμα από βραχίονά της) η Ντέμπι έζησε ως άνδρας για 17 χρόνια, συνεχίζοντας να λαμβάνει τεστοστερόνη και να διατηρεί γενειάδα.

Σήμερα ωστόσο, καθώς διανύει την 7η δεκαετία της ζωής της, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα μέσα της, αλλά και στην εμφάνισή της. Στην εκπομπή επισήμανε ότι έχει μετανιώσει βαθιά για την απόφασή της να αλλάξει φύλο. Περιγράφει τη στιγμή της συνειδητοποίηση ότι δεν θέλει πια να ζει ως trans άνδρας ως εξής: «Θυμάμαι ότι κατέρρευσα. Σκεφτόμουν ότι έκανα λάθος, ότι δεν έπρεπε ποτέ να είχε συμβεί αυτό που συνέβη... Τι στην ευχή όμως μπορείς να ξάνεις; Πώς γίνεται να ξαναπεράσεις από ακόμα μία τραυματική μετάβαση; Δεν έχω μαλλιά, έχω μούσι, το σώμα μου είναι ακρωτηριασμένο. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό, προκειμένου να ξαναγίνω η Ντέμπι που ήμουν;».


Η Βρετανίδα πιστεύει ότι πίσω από την απόφασή της να αλλάξει φύλο βρίσκεται η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στην εφηβεία. Όπως αναφέρει, πίστευε ότι θα γινόταν ένα καινούργιο άτομο αν γινόταν άνδρας, ένα άτομο αποδεκτό από τον κόσμο. Τώρα ελπίζει ότι μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή της με τη βοήθεια οιστρογόνων. Όπως είπε στην παρουσιάστρια του Newsnight: «Νομίζω πως θα χρειαζόταν ένα μαγικό ραβδί, αλλά ελπίζω ότι τα μαλλιά μου θα μακρύνουν με τον καιρό, ότι οι τρίχες στο σώμα μου θα μειωθούν και ότι θα ξεφορτωθώ αυτό το μούσι».

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share