Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελίζα, 32 ετών: Ζηλεύω τον άντρα μου και έβαλα φίλη να του την πέσει. Εκείνη τον ερωτεύτηκε

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

29 Νοεμβρίου 2019 08:33
Ελίζα, 32 ετών: Ζηλεύω τον άντρα μου και έβαλα φίλη να του την πέσει. Εκείνη τον ερωτεύτηκε

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ελίζας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 32χρονη Ελίζα παντρεύτηκε πριν 3 χρόνια. Ζήλευε την πρώην σχέση του άντρα της και έβαλε την φίλη της να του την πέσει. Μετά από 7 μήνες κάτι δεν της άρεσε, η συμπεριφορά του άντρα της είχε αλλάξει και η φίλη της δεν σήκωνε τα τηλέφωνα και δεν της μίλαγε. Η Αλίκη βρήκε ένα κραγιόν δικό της στο αμάξι και της είπε ότι είναι παρανοϊκή και λέει ότι αν συνεχίσει έτσι θα πιάσει τον άντρα της και θα του πει ότι εκείνη την έβαλε να τον φλερτάρει. Η Ελίζα δεν θέλει να νομίζει ο άντρας της ότι δεν τον εμπιστεύεται. Θα τον πιάσει τυχαία και θα του δείξει φωτογραφίες της φίλης της, όπου θα λέει ότι είναι παλιογυναίκα, ότι ζηλεύει και καταδιώκει την Αλίκη και τέτοια πράγματα για να την βγάλει από τη ζωή του.

Σοφία, 32 ετών: Η μάνα μου τα φτιάχνει με τους συντρόφους μου. Θα ξελογιάσω τον δικό της

Δείτε την σημερινή ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Αλίκη, 52 ετών: Θα βγάλω τρελή τη νύφη μου. Έμαθε για μένα και τον παντρεμένο αδερφό της

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Αλίκης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Όταν η παντρεμένη Αλίκη γνώρισε τον αδερφό της νύφης της, που είναι παντρεμένος με παιδιά, τον ερωτεύτηκε και έκαναν σχέση. Η νύφη της πέταγε σπόντες ότι θα γίνει ύαινα σε όποιον πάει να μπει στη ζωή του αδερφού της. Είχε υποψία η Αλίκη ότι, επειδή είναι 38 χρονών η νύφη της, δε θα μπορεί να κάνει παιδί στον γιο της. Την έπιασε μία μέρα και άρχισε να λέει για παιδιά. Η νύφη της θύμωσε. Η Αλίκη πήρε τον γιο της κλαίγοντας και του είπε ότι η νύφη της, της επιτέθηκε άσχημα. Εκείνη του είπε ότι η μάνα του λέει ψέματα και ότι είχε και μάρτυρα τον αδερφό της, ο οποίος την υποστήριξε ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Ο γιος της Αλίκης θύμωσε μαζί της. Η Αλίκη τώρα απειλεί τον αδερφό της νύφης της να πει ότι ο καυγάς έγινε έτσι όπως είπε αλλιώς θα τα πει όλα στη γυναίκα του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Φανή, 34 ετών: "Έχω παιδί με τον άντρα της κυοφορούσας αδερφής μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Φανή παντρεύτηκε νεαρή, έκανε παιδί αλλά μετά από 6 χρόνια ήθελε να χωρίσει όμως δεν χώρισε για το παιδί. Με τον άντρα της γύρισαν στο πατρικό της λόγω οικονομικών. Όπως έκαναν επισκευές στο πατρικό ήρθε ο άνθρωπος για τις επισκευές και άρεσε στην Φανή οπότε του γνώρισε την αδερφή της ως πρόσχημα και έκανε μαζί του κρυφή σχέση, που κράτησε τρία χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πήγαν η Φανή με τον άντρα της σε δικό τους σπίτι πάλι και εκεί ανακάλυψε πως ήταν πάλι έγκυος όμως από τον επισκευαστή. Δεν χώρισε ούτε τότε καθώς ο πατέρας της ήταν στο νοσοκομείο. Ο επισκευαστής όμως θύμωσε μαζί της που δεν χώρισε, οπότε την χώρισε εκείνος και μετά έκανε πρόταση γάμου στην αδερφή της Φανής. Δύο χρόνια μετά τα ξανάφτιαξαν με αυτόν και ανακοινώνει η αδερφή της ότι περιμένει παιδί από αυτόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 25 ετών: Έβαλα τον πρώην μου να τα φτιάξει με την πλούσια θεία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια μεγάλωσε στην επαρχία και στα 25 της ήρθε στην Αθήνα. Η γονείς της, της αγόρασαν σπίτι με την προϋπόθεση να μείνει μαζί της και η ανύπαντρη θεία της. Για να την διώξει από το σπίτι έβαλε τον πρώην της να τα φτιάξει με την πλούσια θεία της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share