Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λένα, 29 ετών: Θέλω τον σύντροφο της κόρης του άντρα μου. Εκείνος δεν θέλει να χωρίσει

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

14 Νοεμβρίου 2019 15:28
Λένα, 29 ετών: Θέλω τον σύντροφο της κόρης του άντρα μου. Εκείνος δεν θέλει να χωρίσει

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η κολλητή της 29χρονης Λένας, με την οποία συγκατοικούσαν, είναι ορφανή από μαμά και ο χήρος πατέρας της πήγαινε συχνά στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να ανάψει ένα φλερτ ανάμεσα στη Λένα και εκείνον. Η Λένα παντρεύτηκε με αυτόν τον άνθρωπο στα 25 της. Της φερόταν σαν βασίλισσα. Μετά από δυο χρόνια γάμου, όμως, άρχισαν τα προβλήματα. Η σχέση με την κολλητή της ήταν τέλεια, παρόλο που η φίλη της είχε παντρευτεί τον πατέρα της. Μάλιστα, γνώρισε ένα παιδί με το οποίο έκαναν σχέση. Όμως η Λένα τον ερωτεύτηκε και εδώ και δυο χρόνια είναι παντρεμένη με τον πατέρα της κολλητής της αλλά και ερωτευμένη με τον σύντροφο της. Θέλει να τον χωρίσει από την φίλη της και να πάρουν χρήματα του άντρα της για να πάνε στο εξωτερικό.

Αλεξία, 31 ετών: Να δώσω λεφτά του άντρα μου στον αδερφό του, που είναι εραστής μου;

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σάσα, 35 ετών: Δουλεύω στο Δημόσιο μαζί με τον άντρα μου και με απάτησε με την διευθύντρια μας

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σάσας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σάσα, 35 ετών, εργάζεται μαζί με τον σύζυγο της στο Δημόσιο. Πριν από 3,5 χρόνια ήρθε μια νέα προϊσταμένη στην υπηρεσία τους και άρχισε κατευθείαν να προσεγγίζει τον άντρα της. Κάποια στιγμή η Σάσα έψαξε το κινητό του συζύγου της, βρήκε τις συνομιλίες τους και κατάλαβε ότι εκείνος την απατούσε με την διευθύντρια τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αλέκα, 32 ετών: Θέλω να επηρεάσω την κουμπάρα μου να χωρίσει γιατί τα έχω με τον άντρα της και τον θέλω δικό μου

Η Αλέκα είναι χωρισμένη και τα έχει με τον άντρα της κουμπάρας της, θέλει να την επηρεάσει και να την κάνει να χωρίσει με τον σύζυγο της για να τον έχει μονάχα δικό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Kάτια, 34 ετών: Θα πω ότι η κόρη μου, που δεν αναγνώρισα, φλερτάρει τον άντρα μου για να τη διώξω από το σπίτι

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κάτιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάτια έμεινε έγκυος στην πρώτη λυκείου και γέννησε ένα κορίτσι. Επειδή έμενε σε κλειστή κοινωνία συμφώνησαν με την μητέρα της να το μεγαλώσει εκείνη σαν να ήταν δικό της παιδί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σίλβια, 27 ετών: Ο παντρεμένος εραστής μου πέθανε και μου άφησε σπίτι. Τώρα τα έχω με τον γιο του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σίλβιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σίλβια, που είναι 27 ετών, ήρθε στην Αθήνα πριν από 9 χρόνια για σπουδές. Στο τρίτο έτος των σπουδών της έμπλεξε με παντρεμένο, που τη στήριζε οικονομικά και η σχέση τους κράτησε 5 χρόνια. Ο παντρεμένος ήταν 58 ετών και τον γνώρισε μέσω ενός παιδιού της παρέας της, που είναι γιος του. Στα 63 του πέθανε ο εραστής της, ο γιος του όμως, δεν έμαθε ποτέ για τη σχέση της Σίλβιας με τον πατέρα του και της αποκάλυψε ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Έτσι η Σίλβια έκανε σχέση και με τον γιο του εραστή της. Ο εραστής της πριν πεθάνει της αγόρασε διαμέρισμα και μετά τον θάνατό του, η γυναίκα του ζήτησε να δει την Σίλβια. Της είπε ότι ξέρει τα πάντα για εκείνη και για τον σύζυγό της. Αλλά δεν ήξερε για τη Σίλβια και τον γιο της. Της είπε πως αν δεν της μεταβιβάσει το σπίτι θα την κυνηγήσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τζένη, 38 ετών: Έστειλα εξώδικο στην κοπέλα του αδερφού μου όταν έμαθα ότι έμεινε έγκυος

Η Τζένη έχει έναν μικρότερο αδερφό, ο οποίος μένει μαζί της και έχει σχέση με μία κοπέλα που δεν εγκρίνει η Τζένη. Αλλά την αποδέχτηκε, τελικώς. Της έκανε ακόμα και δώρα. Ο αδερφός της Τζένης με την κοπέλα του έκαναν σύμφωνο συμβίωσης γιατί εκείνη έμεινε έγκυος, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στην Τζένη, οπότε έπιασε τον αδερφό της και του είπε πως αν δεν την χωρίσει θα τον διώξει από το σπίτι και θα σταματήσει να τον συντηρεί οικονομικά. Επίσης, η Τζένη έστειλε ακόμα και εξώδικο στην κοπέλα του αδερφού της ζητώντας πίσω όλα τα δώρα και τα χρυσαφικά που της έκανε.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share