Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απατημένη σύζυγος, γράφει το πιο έξυπνο γράμμα στη γκομενίτσα του άντρα της!

Πολλές γυναίκες θα την θαύμαζαν!

5 Νοεμβρίου 2019 08:10
Απατημένη σύζυγος, γράφει το πιο έξυπνο γράμμα στη γκομενίτσα του άντρα της!

Αυτή η σύζυγος, γράφει το πιο έξυπνο γράμμα στη γκομενίτσα του άντρα της!

Το να ανακαλύπτεις, ότι ο άντρας σου σε απατάει δεν είναι καθόλου αστείο, αλλά το βγάλεις τα άπλυτά του στην φόρα, δημοσιεύοντας τα στο Facebook είναι κάπως ικανοποιητικό! Αληθινή ιστορία: "H μητέρα μου έκανε σεξ με τον σύζυγό μου ενώ εγώ..."

“Σε ευχαριστώ Τζένιφερ,

Που άφησες δαγκωματιές σε όλο το στήθος του άντρα μου χθες το βράδυ!
Όχι, αλήθεια, σε ευχαριστώ. Δεν μπορείς να φανταστείς από τι εφιάλτη έσωσες εμένα και τα παιδιά μου.
Για να σε επιβραβεύσω για τις υπηρεσίες σου, σου προσφέρω τον άντρα μου ως δώρο. Αν δεχτείς να τον κρατήσεις, σε παρακαλώ δώσε προσοχή στους παρακάτω κανόνες:

Θα πρέπει να τον στηρίζεις οικονομικά. Στο λέω αυτό, γιατί έχουμε 2 παιδιά μαζί (αν και το ήξερες αυτό) και θα πρέπει να τους παρέχει ένα σημαντικό ποσό, για να μεγαλώσουν με τον τρόπο που τους αξίζει. Έχε, επίσης, στο νου σου, ότι επειδή μου είχε ζητήσει να μην δουλεύω, αλλά να μείνω στο σπίτι και να μεγαλώσω τα παιδιά μας για 11 χρόνια, θα πρέπει να μου πληρώνει και διατροφή. Οπότε, γλυκιά μου ξέχνα τα λεφτά του, γιατί είναι δικά μου.

Θα πρέπει να του παρέχεις καινούργια γκαρνταρόμπα. Βλέπεις, ανακάλυψα την “περιπετειούλα” σας σήμερα το πρωί, που μόλις είχε βγει από το ντους γυμνός και βρεγμένος. Εκείνη την στιγμή, δεν ξέρω τι έγινε, σαν να άνοιξε μια μεγάλη “μαύρη τρύπα” και κατάπιε όλα τα ρούχα του. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις θα έρθει σε σένα σχεδόν γυμνός (τυχερούλα!). Δες,όμως, και την θετική πλευρά. Μπορείς να τον ντύσεις, όπως θέλεις εσύ. Άσε την φαντασία σου ελεύθερη και αγόρασε του ένα λούρί και δερμάτινα ρούχα ή κάποιο χαριτωμένο φορεματάκι.

Θα πρέπει να τον αποχωρίζεσαι κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο. Αυτός ο χρόνος είναι καθορισμένος για να τον περνάει με τα παιδιά του. Αφού παραδέχτηκε ανοιχτά και μάλιστα μπροστά σε αρκετό κόσμο, ότι ήσουν μια “χαζή μεθυσμένη γυναίκα”, που συναντάει σε παρακμιακά ξενοδοχεία, σου απαγορεύω να βρίσκεσαι οπουδήποτε κοντά στα παιδιά μου, καθώς φοβάμαι για την ασφάλειά τους. Μάλιστα, αυτός θα είναι και ο λόγος που θα περιοριστούν αρκετά οι επισκέψεις του ή θα γίνονται υπό την επίβλεψη κάποιου. Στο κάτω κάτω μαζί πηγαίνατε σε αυτά τα παρακμιακά ξενοδοχεία!

Δεν θα έχεις μια ικανοποιητική σeξουαλική ζωή. Ναι, το ξέρω, ότι δεν κάνετε έpωτα χθες το βράδυ. Μετά τον τραυματισμό στην μέση του, πριν από 4 χρόνια οι αποδόσεις του μειώθηκαν κατακόρυφα. Κρίμα για σένα, γιατί πριν από αυτό το σeξ που κάναμε ήταν το καλύτερο και σε διάρκεια και σε ποιότητα. Παρεμπιπτόντως, όχι δεν είναι θεραπεύσιμο! Είναι νευρολογικό πρόβλημα, γλυκιά μου, οπότε θα πρέπει να ζήσεις με αυτό!

Δεν θα τον επιστρέψεις σε μένα. Δεν θα τον δεχτώ. Τα κατέστρεψε όλα από την πρώτη φορά που σε άγγιξε. Ήμουν καλή σύζυγος και είχαμε ένα όμορφο και στρωμένο σπιτικό. Μην ξαφνιαστείς, όταν καταλάβεις, ότι δεν μπορείς να με φτάσεις, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις και αυτός θα σου κάνει την ζωή μίζερη γι’ αυτό.

Θα σου ρίξει το φταίξιμο για όλα. Μου είπε με δάκρυα στα μάτια, ότι κάποια στιγμή του είπες γελώντας, “ελπίζω κάποια στιγμή να μάθει η γυναίκα σου για εμάς”. Δεν ξέρω, αν πραγματικά το είπες, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

Σε περίπτωση, όμως, που το είπες, η ευχή σου πραγματοποιήθηκε. Το έμαθα και αυτός εκνευρίστηκε πολύ. Είναι τόσο τσαντισμένος με αυτό που του είπες, που όταν του έριξα μπουνιά στο μάτι μου ζήτησε συγγνώμη! Ναι, το ξέρω, ότι η βια δεν είναι λύση και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ξαναχτυπήσει άλλον άνθρωπο στην ζωή μου. Παρόλα αυτά, δεν το μετανιώνω και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το ξανάκανα, αλλά αυτή την φορά θα σημάδευα πιο χαμηλά.

Αυτό που θα σου πω τώρα μην το δεις τόσο ως κανόνα, αλλά ως φιλική προειδοποίσηση. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην του μένει καθόλου ελεύθερος χρόνο και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσο, για να σε πληγώσω. Από δω και πέρα θα είναι το αγαπημένο μου χόμπι να σας πονέσω, και εσένα και αυτόν, ακρίβως όσο πονάνε και τα παιδιά μου αυτή την στιγμή. Έχε υπόψιν σου, ότι αυτός θα το ανεχτεί και μάλιστα με χαμόγελο. Ήμουν μαζί του για 12 χρόνια, τον ξέρω καλύτερα από σένα. Ναι, νιώθω απόλυτα δικαιολογημένη για τις πράξεις μου. Σε περίπτωση που αναρωτιώσουν.

Οπότε, σε ευχαριστώ “χαζή και μεθυσμένη” Τζένιφερ, που βρισκόσουν με τον άντρα μου σε παρακμιακά ξενοδοχεία και άφησες δαγκωματιές στο στήθος του χθες το βράδυ. Μου έδειξες, ότι 12 χρόνια κοινής ζωής και 2 παιδιά δεν σήμαιναν τίποτα για αυτόν. Συγχαρητήρια, τον κέρδισες επάξια.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share