Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα μηνύματα που θα σου δείξουν πως είσαι "σε σχέση"!

Για να μη μένεις με την απορία!

29 Οκτωβρίου 2019 14:17
Τα μηνύματα που θα σου δείξουν πως είσαι

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σχέσεων, πέρα των κανονικών. Όπως για παράδειγμα οι αρπαχτές, οι ελεύθερες σχέσεις, οι παράλληλες κι εκείνες που είναι και δεν είναι, το «σχεδόν» μαζί που λέμε. Με άλλα λόγια;

Τι συμβαίνει όταν σε μια σχέση η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τον άντρα;

Ότι ναι μεν βγαίνετε, κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι, μιλάτε διαρκώς, αλλά όποτε η κουβέντα φτάνει στο «Τι σκατά έχουμε;», δε μιλάει κανείς.

Μεταξύ μας τώρα, έχεις σχέση και δεν το ξέρεις.

Αυτές οι καταστάσεις είναι μεν απίστευτα διασκεδαστικές, αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνες, γιατί η αναποδιά σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από το να έχεις ελπίδες και προσδοκίες, αλλά αυτές εν τέλει να μην ταυτίζονται με αυτές του αντίπαλου δέους.

Αν βέβαια, ανταλλάσσεις κάποια (ακόμη κι όλα) από τα παρακάτω μηνύματα μαζί του, τότε μην αμφιβάλλεις ότι βρίσκεσαι (σχεδόν) σε σχέση:

«Πώς ήταν η μέρα σου;»

Αυτό είναι ένα κλασικό μηνυματάκι που υποδηλώνει ότι υπάρχει είτε ότι θες να υπάρξει κάτι παραπάνω από σεξ μεταξύ σας. Ψάχνεις ξεκάθαρα μία ευκαιρία να ανοίξεις κουβέντα μαζί του αλλά δεν έχεις και πολλά να πεις, επειδή πολύ απλά θες να τον αρπάξεις και να τον ρωτήσεις γιατί δεν παραδέχεται ακόμη κανείς από τους δύο ότι έχετε σχέση. Η συνέχεια των μηνυμάτων ωστόσο είναι κάπως απογοητευτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν έχει μία τόσο ουάου μέρα, αλλά τουλάχιστον μιλάτε. Κάτι είναι κι αυτό.

«Τι θα κάνουμε απόψε;»

Δεν έχεις βρει ακόμη το θάρρος να προτείνεις εσύ κάτι, οπότε προς το παρόν το αφήνεις πάνω του. Όπως κι αν έχει, κάνεις σχέδια μαζί του και ψήνεις ραντεβού. Βρωμοκοπάει από μακριά ο έρωτας, τι να λέμε τώρα. Πετώντας του το μπαλάκι, του δίνεις τη δυνατότητα να αποφασίσει εκείνος και να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του, να πει δηλαδή ότι σε κυκλοφόρησε. Well played.

«Θες να έρθεις από δω;»

Το από εδώ είναι το σπίτι σου και στοιχηματίζω ότι δε θα δείτε ταινία. Ε; Επειδή στο σεξ κανείς δε λέει ποτέ όχι, θα γκρεμοτσακιστεί να έρθει από σένα, οπότε ορίστε η ευκαιρία σου να συζητήσετε πια (μετά το σεξ) τι παίζει μεταξύ σας. Δε νομίζω άλλωστε να έρχεται ξανά και ξανά για το σεξ. Κι εκείνος έχει αρχίσει να νιώθει κάτι.

«Χθες βράδυ πέρασα υπέροχα»

Αν ήταν πραγματικά το αγόρι σου, θα του το έλεγες μπροστά του. Αντιθέτως, εσύ του το στέλνεις σε μήνυμα, περιμένοντας να πει κι εκείνος το ίδιο. Περάσατε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί. Φάγατε, ήπιατε, καθίσατε αγκαλιά, κάνατε σεξ, όλα όμορφα κι ωραία δηλαδή. Παρόλο που του το έδειξες, θέλεις και να το ξέρει.

«Καλημέρα/Καληνύχτα»

Καλημέρα, τι κάνεις, να ‘σαι πάντα καλά, φάση. Τι να σου πω. Δύο άτομα που έχουν απλά ελεύθερες σχέσεις ξεκάθαρα για το σεξ δεν καλημερίζονται και καληνυχτίζονται. Έχουν ξεκαθαρίσει από πριν ότι θα συζητούν μόνο για οτιδήποτε σχετικό με το σεξ. Εσύ έχεις πάει ένα βήμα παραπέρα. Στο δρόμο εκείνο που οδηγεί στο «αδιέξοδο» της σχέσης.

«Ισχύει η πρόταση για το ερχόμενο ΣΚ;»

Αρχικά, ποια πρόταση; Αν έπαιξε πρόταση για κάποια δραστηριότητα, είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Αν σου πρότεινε να μείνεις μερικές μέρες σπίτι του, ή να πάτε ένα ταξιδάκι ή οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι απίστευτα χαρμόσυνο νέο. Καλά κάνεις και στέλνεις για επιβεβαίωση γιατί έτσι δείχνεις και ότι ενδιαφέρεσαι και πως είσαι διακριτική.

«Θα σου άρεσε να…;»

Συνέχισε εσύ την πρόταση. Θες να του προτείνεις κάτι προφανώς. Είσαι τρομοκρατημένη και θαρραλέα ταυτόχρονα, το ξέρω. Καλά κάνεις και παίρνεις πρωτοβουλία ωστόσο. Τις περισσότερες φορές βγαίνει σε καλό. Αλλά και να μη συμβεί αυτό, εσύ θα ξέρεις τουλάχιστον ότι προσπάθησες. Αμφιβάλλεις αν θα δεχτεί ή όχι, αλλά και μόνο που είσαι σε θέση να προτείνεις, βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

8+1 πράγματα που αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός!

4+1 αλήθειες για τις σχέσεις εξ αποστάσεως!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για έρωτα και σχέσεις στο Athensmagazine.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share