Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύη, 32 ετών: Για να εκδικηθώ την πρώην κουνιάδα μου θα τα φτιάξω με τον άνδρα της

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

22 Οκτωβρίου 2019 14:09
Εύη, 32 ετών: Για να εκδικηθώ την πρώην κουνιάδα μου θα τα φτιάξω με τον άνδρα της

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Εύης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 32χρονη Εύη δηλώνει πως προσπαθεί να τα φτιάξει με τον άνδρα της πρώην κουνιάδας της για να την εκδικηθεί που την χώρισε από τη σχέση της.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Ζέτα, 32 ετών: Πιέζω τον στρατιωτικό άνδρα μου, να μεταθέσει τον οδηγό του, γιατί ενώ έχουμε σχέση φλερτάρει με την αδελφή μου

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ντίνα, 31 ετών: Για να εκδικηθώ την κολλητή μου, θα πω στον άνδρα της ότι τον απατά

Η 31χρονη Ντίνα έχει μία κολλητή φίλη που είναι μεταξύ τους σαν αδερφές. Αλλά, όταν η φίλη της παντρεύτηκε απομακρύνθηκε από την Ντίνα. Μετά από έξι μήνες η κολλητή της της έστελνε συνέχεια για να ξαναβρεθούνε και να κρατήσουν επαφές. Μετά από μερικές φορές που βγήκαν, η φίλη της Ντίνας, της είπε ότι απατάει τον άντρα της με έναν συνάδελφό του και ζήτησε από την Ντίνα να βγαίνει με τον συνάδελφο του άντρα της για να ρίξει η κολλητή της στάχτη στα μάτια του άντρα της. Η Ντίνα αποδέχτηκε γιατί σκέφτηκε να την εκδικηθεί που η κολλητή της, της φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ντίνας:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Έλλης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Έλλη είναι μοναχοπαίδι και μένει με την μάνα της καθώς έχουν χωρίσει οι γονείς της και ο πατέρας της δεν είναι μέσα στη ζωή της πλέον. Η μάνα της δουλεύει αλλά και ίδια η Έλλη παρέχει στο σπίτι. Πριν 2 χρόνια η μάνα της έκανε σχέση με έναν άνθρωπο που η Έλλη στην αρχή δεν συμπαθούσε και πολύ. Μετά από λίγους μήνες όμως, η Έλλη άλλαξε γνώμη και ήθελε να κάνει τον σύντροφο της μάνας της, δικό της. Όταν εκείνος ήρθε πιο κοντά με την Έλλη, της δήλωσε πως δεν ήταν πλέον ερωτευμένος με την μάνα της. Η Έλλη τους βάζει να καυγαδίζουν για να χωρίσουν και να διεκδικήσει τον σύντροφο της μάνας της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share