Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάσω, 28 ετών: Έχω σχέση με τον κολλητό του πατέρα μου και είμαι έγκυος. Αν δεν χωρίσει θα το πω στην κόρη του

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

11 Οκτωβρίου 2019 14:59
Βάσω, 28 ετών: Έχω σχέση με τον κολλητό του πατέρα μου και είμαι έγκυος. Αν δεν χωρίσει θα το πω στην κόρη του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βάσως, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βάσω, 28 ετών, σπούδαζε στο εξωτερικό και έκανε σχέση με τον κολλητό και συνέταιρο του πατέρα της ο οποίος είναι παντρεμένος και η ίδια είναι πολύ καλή φίλη με την κόρη του. Πρόσφατα έμαθε ότι είναι έγκυος από εκείνον.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ελένη, 29 ετών: Είμαι παντρεμένη με τον αδερφό της κολλητής μου αλλά τα έχω με τον…σύντροφο της

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ελένης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελένη είναι παντρεμένη με τον αδερφό της κολλητής της αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δεν τα πάνε καλά στο γάμο τους. Με τον σύντροφο της κολλητής της έχει έρθει πολύ κοντά, συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον γάμο της, με αποτέλεσμα να έχουν και ερωτικές σχέσεις πλέον!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Φένια, 29 ετών: Περιμένω παιδί από τον άντρα της ξαδέρφης μου

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ελπίδα, 29 ετών: «Τα έχω με τον άντρα της ξαδέρφης μου που είναι σε διάσταση. Εκείνη δεν ξέρει τίποτα και τον θέλει πίσω»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ελπίδας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Εδώ και έναν χρόνο η Ελπίδα έχει σχέση με τον άντρα της ξαδέρφης της που είναι σε διάσταση. Εκείνη τώρα τον θέλει πίσω και ζητάει την βοήθεια της για να τον ξανακερδίσει.

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο του Athensmagazine.gr που ακολουθεί:

Άννα, 29 ετών: Το παιδί μου είναι του εραστή μου. Τώρα που αρρώστησε η γυναίκα του, θα τον διεκδικήσω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Άννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 29χρονη Άννα παντρεύτηκε πριν 2 χρόνια με κάποιον που δεν αγαπούσε αλλά από ανάγκη γιατί έμεινε έγκυος από τον παντρεμένο εραστή της. Τώρα που αρρώστησε η γυναίκα του και είναι στο νοσοκομείο, θέλει να τον διεκδικήσει.

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο του Athensmagazine.gr που ακολουθεί:

Σοφία, 34 ετών: Θέλω να παντρέψω τον εραστή μου με την μητέρα μου για να κληρονομήσω την περιουσία του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σοφίας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία, 34 ετών, είναι παντρεμένη 11 χρόνια με τον άντρα της. Τα οικονομικά τους ποτέ δεν ήταν καλά. Πρόσφατα έπιασε δουλειά σε ένα μινι μαρκετ και ήρθε πολύ κοντά με τον εργοδότη της ο οποίος την στηρίζει οικονομικά. Εκείνη τώρα θέλει να τον παντρέψει με την μητέρα της για να κληρονομήσει την περιουσία του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Λένα, 34 ετών: Τα έχω με τον άντρα της φίλης μου και στήνω παγίδα στον δικό μου για να τον χωρίσω

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share