Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παράτησε την γυναίκα του για μια μικρούλα,έναν χρόνο αργότερα όμως μαθαίνει την αλήθεια και μετανιώνει πικρα!

Συγκλονιστική αληθινή ιστορία!

9 Οκτωβρίου 2019 20:45
Παράτησε την γυναίκα του για μια μικρούλα,έναν χρόνο αργότερα όμως μαθαίνει την αλήθεια και μετανιώνει πικρα!

Παράτησε την γυναίκα του για μια μικρούλα,έναν χρόνο αργότερα όμως μαθαίνει την αλήθεια και μετανιώνει πικρα!

Πολλοί εξαιτίας προβλημάτων στη σχέση, χρημάτων ή για άλλες αιτίες, επιλέγουν να αφήσουν το γάμο τους. Αλλά ένας από τους λόγους που ένας σύντροφος μπορεί να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου είναι η εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου τους καθώς περνούν τα χρόνια…

Αντί να συνειδητοποιήσουν ότι οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια και τα αξύριστα πόδια οφείλονται σε εξάντληση και ότι δεν έχουν το χρόνο να προσέξουν την εξωτερική τους εμφάνιση, πολλοί άντρες θεωρούν ότι «βαριούνται υπερβολικά» ή «έχουν παρατήσει» τον εαυτό τους.


Ένας σύζυγος έμαθε αυτό το μάθημα όταν άφησε τη γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του για μια νεότερη και πιο όμορφη γυναίκα.

Ένα χρόνο μετά το χωρισμό, ο άντρας είδε τυχαία την πρώην γυναίκα του στο δρόμο και συνειδητοποίησε το λάθος που είχε κάνει. Αντάλλαξε τον έρωτα της ζωής του με την ομορφιάς μιας άλλης γυναίκας!

Απέτυχε να καταλάβει ότι η εμφάνιση της πρώην γυναίκας του ήταν αποτέλεσμα της αφοσίωσης της στην οικογένεια και την ευτυχία των παιδιών τους.
Τώρα ένας άλλος άντρας έχει την ευκαιρία να την κάνει να χαμογελά και να την σέβεται για αυτό που είναι.

Παρακολουθήστε το βίντεο με την ιστορία:

52χρονη χωρισμένη εξομολογείται: Να γιατί “πηγαίνω” πλέον μόνο με νεαρούς!

Μια αναγνώστρια μιλάει σχετικά με την εμπειρία που τη έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι ύστερα από… το διαζύγιό της και τις εpωτικές της διαδρομές τα τελευταία χρόνια.

Στην ηλεκτρονική στήλη My Life in Sεx του Guardian, που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα εξομολογήσεις από αναγνώστες και αναγνώστριες για την σeξουαλική τους ζωή (φυσικά υπό καθεστώς ανωνυμίας) άνοιξε την καρδιά της μια 52χρονη γυναίκα, αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους επιλέγει πια ως εpωτικούς συντρόφους αποκλειστικά κατά πολύ νεότερούς της άνδρες. Αληθινή εξομολόγηση: "Η κόρη του άντρα μου είναι κακομαθημένη και δεν την θέλω στο σπίτι μου!"

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλάει αναφορικά με την εμπειρία που τη έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι έπειτα από το διαζύγιό της, τους νέους ορίζοντες που της άνοιξε η απόφαση να απολαύσει τη ζωή δίχως αναστολές και το χαρακτηριστικό το οποίο την ελκύει περισσότερο στους άνδρες μικρότερης ηλικίας.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, χώρισα από τον άνδρα μου μετά από 25 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά. Η σeξουαλική μας ζωή είχε μετατραπεί σε υπόθεση “μια φορά στις δεκαπέντε”, κάτι σαν αγγαρεία χωρίς καν την προσδοκία oργασμού.

Το πρόβλημα ήταν πως, μόλις πάτησα τα 50, αισθανόμουν πιο “ξαναμμένη” από ποτέ. Έτσι από τότε που έμεινα μόνη μου, έκανα τα πάντα προκειμένου να αναπληρώσω τον χαμένο καιρό. Δώστε βάση: Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνετε σε μία σχέση! - Πώς θα τα αποφύγετε;

Λίγο καιρό έπειτα από τον χωρισμό, γνώρισα έναν τύπο. Ήξερα ότι ήταν… νεότερος από εμένα, αλλά δεν φανταζόμουν πόσο. Ήταν 34 και “ξύπνησε” τις αισθήσεις μου με τρόπο που δεν περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε: Μέχρι που λιποθύμησα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός ιδιαιτέρως έντονου oργασμού. Η σχέση δεν κράτησε, αλλά τους λίγους μήνες που περάσαμε μαζί απέκτησα αρκετή σeξουαλική αυτοπεποίθηση ώστε να μη με νοιάζει πια η ηλικία μου.

Όπως αποδείχτηκε, αρκετοί νεαροί προσεγγίζουν μεγαλύτερες γυναίκες για σeξ δίχως επιπλοκές, καθώς τα πιο πολλά κορίτσια στην ηλικία τους αναζητούν κάτι πιο σοβαρό. 25 Τρόποι που ένας άντρας δείχνει ότι σε λατρεύει ακόμη και αν δεν στο λέει με λόγια. Δώσε βάση στον 20ο!

Οι άνδρες που γνώρισα με έμαθαν να διαχωρίζω το σeξ από την αγάπη και έτσι να νιώθω πραγματικά ελεύθερη. Είχα φανταστικές εμπειρίες με τριαντάρηδες ή ακόμα και εικοσάρηδες (κάποιοι ήταν νεότεροι από τον μικρό μου γιο). Αρχικά προσπάθησα να βάλω ένα όριο στα 35, αλλά δεν είχε νόημα. Εξάλλου, ο στόχος μου δεν ήταν να βρω νέο σύζυγο αλλά να διασκεδάσω.

Άρχισα να εξερευνώ την σκηνή των sεx party, όπου ανακάλυψα ότι απολαμβάνω το σeξ και με γυναίκες. Αντίθετα με το τι μπορεί να πιστεύετε, τα sεx party δεν είναι χυδαία. Συνήθως διεξάγονται σε διακριτικές τοποθεσίες και η μέση ηλικία των συμμετεχόντων είναι τα 35, παρόλο που εκεί κανείς δεν νοιάζεται πόσο είσαι.

Τα στάνταρ μου είναι πια υψηλά και έχω ανακαλύψει πως οι νεαροί άνδρες δείχνουν μεγάλη προθυμία να σε ικανοποιήσουν. Ενδεχομένως να βρω κάποτε κάποιον στην ηλικία μου, ωστόσο έως ότου να συμβεί κάτι τέτοιο δε θα πω όχι στον επόμενο τριαντάρη που θα βρεθεί στον

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share